Για τα noodles με γλυκόξινη σάλτσα, βάζουμε πρώτα σε ένα μπολ τα νουντλς αυγού και τα περιχύνουμε με βραστό νερό να τα σκεπάζει. Με τσιμπίδα τα ανακατεύουμε να χωρίσουν μεταξύ τους και να μαλακώσουν.
Κόβουμε το κοτόπουλο σε λεπτές λωρίδες. Ζεσταίνουμε το γουόκ και προσθέτουμε το λάδι.
Σοτάρουμε το κοτόπουλο για 5′ ανακατεύοντας το να αλλάξει χρώμα και να ψηθεί. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο, το τζιντζερ και το κρεμμύδι. Σοτάρουμε για 2-3΄ να μαλακώσουν τα λαχανικά.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα λαχανικά, κομμένα σε φέτες ή σε μικρά καρέ.
Σοτάρουμε για 2΄, προσθέτουμε 1/3 φλ. νερό, σκεπάζουμε και χαμηλώνουμε την εστία στο μέτριο. Βράζουμε για 2΄.
Τέλος, προσθέτουμε το μισό μπουκάλι σάλτσα, τα μαλακά νουντλς, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και σιγομαγειρεύουμε για 2-3΄ επιπλέον
Σερβίρουμε σε 4 μπολ αμέσως.