Ρίξτε λίγο 3Α σε αυτόν τον δρόμο. Κοντεύουν να γίνουν κολυμβητές οι γείτονες

Το έχουμε γράψει πάνω από δέκα φορές αλλά το αυτί της δημοτικής αρχής δεν ιδρώνει με τίποτε ούτε με 40 βαθμούς κελσίου πάνω από το μηδέν.

Είναι ο χωματόδρομος μεταξύ της Πιαλόγλου και της οδού Ακρίτας που με την πρώτη νεροποντή δημιουργούνται λίμνες επιπέδου Βιστωνίδος αλλά ο δήμος ταμπουρώνεται όπως μαθαίνουμε, στο γεγονός ότι εκεί είναι ιδιόκτητος ο δρόμος ή κάτι τέτοιο και δεν μπορεί να παρέμβει.

Με αυτό το σκεπτικό αφήνει τον κόσμο που ξεπερνά τις 40 οικογένειες να πηγαίνουν με την πρώτη νεροποντή στα σπίτια τους «κολυμπώντας».

Να πούμε στον αγαπητό δήμαρχο ότι καλές είναι οι πίσσες που θυμήθηκε να ρίξει στους δρόμους μετεκλογικά, καλές οι βραβεύσεις από δημάρχους της Ρουμανίας, όμως εδώ και πέντε χρόνια που γκρινιάζουν οι γείτονες δεν έκανε τίποτε.

Οκ αν έχει πρόβλημα με τα γραφειοκρατικά ας ρίξει λίγο χαλίκι.

Πώς κάνει ο αγαπητός πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ κ. Σδρέβανος όταν επισκευάζει τις βλάβες της ΔΕΥΑΞ και παρατάει το χαλίκι στους δρόμους να σκοτωθεί κανένας ποδηλάτης ή «μηχανάκιας»; Τέτοιο χαλίκι να ρίξει.

Μήπως της ΔΕΥΑΞ δεν τις περισσεύει λίγο σπαστό χαλίκι να ρίξει; Τόσο χρήμα τραβάει από τους Ξανθιώτες που το νερό της βρύσης το πληρώνουν για «περιέ» ένα φορτηγό χαλίκι δεν μπορεί να ρίξει σε αυτό το σοκάκι που μένουν πάνω από 40 οικογένειες που όταν βρέχει κινδυνεύουν να γίνουν άσσοι στην κολύμβηση;