Διαβάζουμε όλοι για την επέλαση του ιού του Δυτικού Νείλου στην Ξάνθη και μάθαμε ότι όλοι σηκώθηκαν στο πόδι. Ξεκινάμε από το Υπουργείο Υγείας, την Περιφέρεια, την Αντιπεριφέρεια της Ξάνθης, τους δημάρχους μέχρι και ο Μύκης ήρθε στην σύσκεψη που αυτή την φορά δεν έγινε «σαλονάτα» ή κάτω από το air conticion των πολυτελών γραφείων που εμείς πληρώνουμε μέσα από τους φόρους και τα δημοτικά τέλη, όχι κύριοι, δεν έγινε στα σαλόνια αλλά στα … αλώνια και ποιο συγκεκριμένα έγινε μέσα στο βάλτο, εκεί στην άκρη του Πόρτο Λάγος δίπλα στην λίμνη  που αν κάνεις το λάθος και μείνεις ακάλυπτος το βράδυ το κορμί σου θα γίνει πεδίο βολής των κουνουπιών

Αφού τα κουνούπια θα σε «φάνε» ζωντανό, δεν θα έχει και κανένα να κουβαλάει τον ιό του Δυτικού Νείλου; Έτσι ξεκίνησε η ιστορία με τον υιό του Δυτικού Νείλου και όχι από τον … Νείλο που κάποιοι φωστήρες της επιστήμης, όπως μαθαίνουμε, με έξοδα του κράτους οδεύουν προς τον Νείλο για … έρευνες.

Έτσι οι έχοντες την ευθύνη διοίκησης του τόπου αποφάσισαν να συνεδριάσουν στον τόπο  γένεσης του … εγκλήματος. Δηλαδή μέσα στο βάλτο της λίμνης Βιστωνίδος.

Μα θα μας πει κάποιος στην λίμνη; Να τους φάνε τα κουνούπια;

Μη σικάτε οι πολιτικοί μας συνηθισμένοι με τους φόρους και τα δημοτικά τέλη,  να ρουφάν το αίμα των πολιτών δεν έχουν ανάγκη,  είναι σκληροτράχηλοι και δυνατοί.

Συνεχίστε την ανάγνωση στην έντυπη έκδοσή μας