Κάτι προσπαθεί να πει ο Στάθης Παπαδόπουλος με την ανάρτηση του στο fb και το λέει με τον δικό του τρόπο.  Το δικό μας ρεπορτάζ λέει ότι ο δήμαρχος Ξάνθης Μ. Τσέπελης δεν τίμησε με την παρουσία του τους κυνηγούς της Ξάνθης. Πιθανών ο κυνηγετικός Σύλλογος λόγω φόρτου εργασίας να μην τον κάλεσαν ή την πρόσκληση να μην την έλαβε ή να την έλαβε και … την έστειλε κατεπείγον αρχείο.
Τώρα τι ακριβώς θέλει να πει ο Στάθης; Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.
Ο Stathis Papadopoulos είναι με τον Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος.

Τον Άγιο Ευστάθιο στο εκκλησάκι των κυνηγών στο Σέλερο Ξάνθης, συνηθίζεται να το τιμά με την παρουσία του ο Δήμαρχος Ξάνθης την παραμονή της γιορτής του. Φέτος ήταν η πρώτη φορά που ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ δεν ήρθε. Ο κ. TSEPEL AGGA λοιπόν αναρωτιέμαι εάν υπήρχε σε άλλη περίπτωση γιορτή αλλού δόγματος θα τολμούσε να απαρνηθεί την πρόσκληση;;; Εγώ πάντως βάζω στοίχημα ότι όχι μόνο θα πήγαινε αλλά και ότι θα “έβγαζε” και τα παπούτσια του…!!!

ΥΓ: Στην φωτό από την περσινή γιορτή παραμονή του Αγίου Ευσταθίου όπου παραβρέθηκαν τόσο ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Δημαρχοπουλος Χαράλαμπος όσο κι ο Αντιδήμαρχος κ. Λομβαρδεας…Για να δείτε την διαφορά, της ποιότητας των ανθρώπων. Των πρώην με τους νυν…!!!