Η Κυβέρνηση είπε 1% η νομαρχία έπιασε «τεφτέρι»;

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κυβέρνησης αναλογεί ανά νομό το 1% των παράνομων μεταναστών να εγκατασταθεί σε όλη την επικράτεια, θαρρείς και η Ελλάδα χρωστούσε σε κάθε καρυδιάς καρύδι να έρθει, να εγκατασταθεί εδώ, να παίρνει τα επιδόματα και οι Έλληνες πολίτες που αφού πληρώσουν τους φόρους ψάχνουν στους κάδους των απορριμμάτων να βρούνε κανέναν ξεροκόμματο να φάνε.

Παράλληλα η κυβέρνηση ψάχνει ξενοδοχεία να τους στεγάσει την ώρα που Έλληνες άστεγοι κοιμούνται στους δρόμους γιατί στα σπίτια τους άρχισαν και μένουν παράνομοι μετανάστες. Η κυβέρνηση προστατεύει αυτούς που απορροφούν όλη την ικμάδα της χώρας και σπέρνουν τον φόβο και τον τρόμο στους ελληνικούς δρόμους. Είτε είναι η Εγνατία οδός, αφού οδηγούν χωρίς διπλώματα κουβαλώντας παράνομα πολίτες ξένων χωρών με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των Ελλήνων οδηγών, είτε σπέρνουν τον τρόμο στους δρόμους των πόλεων αφού σφάζονται και μαχαιρώνονται προς το παρών αναμεταξύ. Οι δε Ελληνίδες, δεν τολμούν να βγουν στους δρόμους με τον φόβο μην βρεθούν βιασμένες και κακοποιημένες από ανθρώπους που το ένστικτο επιβίωσης αγγίζει συμπεριφορά μη έλλογων ζώων

Και πάμε στο δια ταύτα. Ερωτάτε ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης σε τι ενέργειες έχει προβεί προκειμένου να διασφαλίσει ότι η Ξάνθη δεν θα δεχθεί παράνομους μετανάστες στην επικράτεια του Νομού.

Δεύτερον αν υπολόγισε πόσοι παράνομοι μετανάστες αναλογούν με βάση το 1% στον νομό Ξάνθης.

Τρίτον. Με βάση τον πληθυσμό της περιφέρειας ζήτησε στοιχεία αν έχει καλυφθεί το 1% και ότι δεν χωρούν άλλοι;

Τέταρτο ζήτησε σχετικό ψήφισμα από το Περιφερειακό Συμβούλιο;

Πέμπτον ο δήμαρχος Ξάνθης Μ. Τσέπελης διασφάλισε το γεγονός ότι το στρατόπεδο Αναλογίδη δεν πρόκειται να γίνει χοτ σποτ; Τόσα «κολητιλίκια» έχει με τους υπουργούς της Αθήνας, διερεύνησε το ζήτημα ή μόνο φωτογραφίες είναι.

Επίσημη ανακοίνωση από τον δήμο Ξάνθης δεν είχαμε για την τύχη του ψηφίσματος που προτάθηκε από τον Πασχάλη Λύρατζη,

Ακόμη η επιτροπή το μελετάει ή απλά το έριξαν στο συρτάρι;

Ο Δήμος Αβδήρων, Μύκης και Τοπείρου τηρούν σιγή ιχθύος και βολεύονται. Δεν είδαμε καμία αντίδραση.

Όταν όμως η Αθήνα μπαστακώσει τους παράνομους μετανάστες στα χωριά τους, τότε ας μην κλαίνε.

Κύριοι, των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.