Οι κτηνοτρόφοι της Ξάνθης τα είχαν χύμα, τους ήρθαν και «τσουβαλάτα»

Οι πολίτες είπαν στην ΝΔ να εφαρμόσει τους νόμους, αλλά μην το παραξηλώνει

Σύμφωνα με δηλώσεις στην Φ.Τ.Ξ του Δ. Ψεμματά προέδρου του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ξάνθης, ο οποίος όπως αναφέρει, ο κτηνοτρόφοι οι οποίοι δεν δήλωσαν τα νεογέννητα μοσχαράκια τους κινδυνεύουν με πρόστιμο από 2000 έως και 7000 ευρώ.

Σαφώς και πρέπει να τηρηθεί ο νόμος και οι πολίτες είναι υποχρεωμένοι να τον εφαρμόσουν. Όμως, η κυβέρνηση θα πρέπει να γνωρίζει ότι ορισμένες κατηγορίες επαγγελματιών, εκτός από την εφαρμογή των νόμων, έχουν να ξεχειμωνιάσουν τα ζωντανά τους αλλά και τις φαμίλιες τους.

Ας προστατεύσει τους κτηνοτρόφους ο κ. Βορίδης από το καρτέλ του γάλακτος, ας προστατεύσει τους κτηνοτρόφους από τις Ελληνοποιήσεις των κρεάτων και μετά να επιβάλλει τα πρόστιμα που προβλέπει ο νόμος.

Αλήθεια ο κ. Βορίδης σκέφθηκε πώς θα πληρώσει αυτά τα υπέρογκα ποσά ως πρόστιμο ο μικροπαραγωγός;

Προστατεύστε άπτωτα κύριοι των Αθηνών το επάγγελμα του κτηνοτρόφου, θεσπίστε νόμους που θα δίνουν την δυνατότητα της επιβίωσης των κτηνοτρόφων και μετά «ξεζουμίστε» τους στο όνομα της εφαρμογής των νόμων.

Έλεος πια. Δεν υπάρχει μία κυβέρνηση σε τούτον τον τόπο να έχει σαν προτεραιότητα τις Ελληνικές φαμίλιες;

Να τις προστατεύει να τους δίνει την ευκαιρία να επιβιώσουν και αν αυτές οι φαμίλιες, δεν είναι υπάκουες να τις τραβά το αυτί;

Να συμφωνήσουμε όλοι ότι αυτό γίνεται στην Ε.Ε. κ. Βορίδη. Όμως πριν το επικαλεστείτε και σεις και οι όμοιοι σας, δείτε πρώτα τι δικλείδες ασφαλείας και επιβίωσης δίνουν οι Ευρωπαίοι Εταίροι μας στους κτηνοτρόφους και μετά εφαρμόστε τους τιμωριτικούς σας νόμους.

Οι υπάλληλοι της Ξάνθης, προφανώς, χωρίς να ενημερώσουν τους κτηνοτρόφους του νομού, που μπορεί να είναι φίλοι, συγγενείς με μία εγκληματική αδιαφορία στον πόνο του πολίτη, απλά θα κατεβάσουν το μαχαίρι και όποιον πάρει ο χάρος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.