Δεν χρειάζεται συστάσεις, είναι ο Νίκος Κουτσομιχάλης που εδώ και 2 δεκαετίες είναι η ψυχή της ταβέρνας «Το Πέρασμα».

Ο ίδιος ο Ν. Κουτσομιχάλης, επιμελείται όλες τις δουλειές.  Από την αρχή μέχρι το τελικό πιάτο. Από τις αγορές, την παρασκευή των μαγειρευτών και προτιμά την ντόπια αγορά.

Στην ταβέρνα «Το Πέρασμα» θα βρείτε μαγειρευτά, σούπες, μεζεδάκια,  της ώρας,  φρέσκα ψάρια αλλά εκεί που ο Νίκος είναι αυθεντία και αιχμαλωτίζει τις γεύσεις, είναι τα μαγειρευτά με κυνήγι.

«Το ΠΕΡΑΣΜΑ» φιλοξενεί εκδηλώσεις με μενού της επιλογής σας σε πολύ λογικές τιμές.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ