Απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Ελληνικής Λύσης ο αρμόδιος υπουργός, εμμέσως πλην σαφώς ρίχνει την ευθύνη της μη υλοποίησης του προγράμματος σχολικών γευμάτων στης Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση λέγοντας ότι δεν έχουν ολοκληρώσει την γραφειοκρατική διαδικασία.
Σχετικά με τον Συγγραφέα
Xanthi Times
Ηλεκτρονική εφημερίδα Xanthitimes.gr ειδήσεις από την Ξάνθη, Α.Μ.Θ, την Ελλάδα και τον κόσμο. Έγκαιρη και έγκυρη Ενημέρωση - www.xanthitimes.gr.
σχετικές αναρτήσεις
ΑΓΟΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2023
Πρόσφατα άρθρα
- Άδωνης Γεωργιάδης ο «εκτελεστής» της περηφάνειας και της υγείας των πολιτών
- Γεμίζει η αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕ Ξάνθης από επιχειρηματίες της πόλης
- Ανώνυμος ευεργέτης δωρίζει άλλα 100.000€ στο Γηροκομείο Ξάνθης – Πρόθεση αγοράς του ΞΕΝΙΑ
- Καλή η ερώτηση του Ζειμπέκ για τα άγρια άλογα αλλά δεν ακούσαμε και καμμιά πρόταση
- Φωτογραφικής έκθεσης «από τη ζωή στα Πομακοχώρια Ξάνθης» και η παρουσίαση του βιβλίου «Η χρονομηχανή του μικρού»
- Ανακοίνωση Ε.Υ.Κ. Ξάνθης για τα Τέμπη
- ΚΚΕ ΑΜΘ κατηγορεί Τοψίδη για απαξίωση των αγροτοκτηνοτρόφων ΑΝΘΡΑΚΑΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ
- Preview: ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ-Γέφυρα
- ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ: Η μεταφορά ασθενούς σε πλαστική καρέκλα στην καρότσα αγροτικού επισφραγίζει την τριτοκοσμική κατάσταση που επιχειρεί να καθιερώσει στο ΕΣΥ η κυβέρνηση της ΝΔ.
- ΕΚΑΒ. Ένας ακόμη δυνάστης δημόσιας υγείας των πολιτών που προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα / ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝΟ