Πατώντας πάνω στα εμπόδια και τις δυσκολίες, θα γίνουμε καλύτεροι.

Το δικό της μήνυμα η πολιτευτής της ΝΔ Μαρίνα Παυλίδου συμμετέχει στην προσπάθεια του Νομού Ξάνθης να κρατήσει εκτός των “τειχών” τον κοροναιό συγχαίροντας παράλληλα εργαζόμενους στην Δημόσια Υγεία για τον τιτάνιο αγώνα που δίνουν για να στηρίξουν την κοινωνία.

Μετά και την επίσημη ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που κηρύσσει «πανδημία» την εξάπλωση του Κορωνοϊού Covid – 19, η κοινωνική ευθύνη είναι μεγάλη και πρέπει όλοι μας να την προσεταιριστούμε, προστατεύοντας τους εαυτούς μας και τον κοινωνικό μας περίγυρο.

Η Ελληνική Πολιτεία ενήργησε άμεσα και γρήγορα, ώστε να προστατεύσει τους πολίτες και διαρκώς τους ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις, ώστε να νιώθουν ασφαλείς και σίγουροι ότι ο κρατικός μηχανισμός είναι σε επιφυλακή και έτοιμος να αντιμετωπίσει την κρίση, που δυστυχώς έφθασε μέχρι τη Χώρα μας.

Ο πανικός και το άγχος είναι κακοί σύμβουλοι κι οδηγούν σε λάθη. Με ψυχραιμία κι ακολουθώντας βήμα – βήμα τις συμβουλές του Υπουργείου Υγείας και  των οικογενειακών μας γιατρών, θα αντιμετωπιστούν όλα.

Η σοβαρότητα κι η υπευθυνότητα είναι τα στοιχεία που πρέπει να διακατέχουν τη συμπεριφορά μας, αυτές τις κρίσιμες ώρες που η Χώρα μας δοκιμάζεται διπλά, μία στα σύνορα του Έβρου δεχόμενη «ασύμμετρη απειλή», και εντός των συνόρων, προσπαθώντας να δώσει ορθές κατευθύνσεις και να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο το Σύστημα Υγείας.

Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους εργαζόμενους, από το ιατρικό μέχρι το νοσηλευτικό, αλλά κι επικουρικό και διοικητικό προσωπικό, στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, στα Κέντρα Υγείας, στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, στα δημόσια και ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα, τους ιδιώτες ιατρούς και όλους τους εμπλεκόμενους στη διασφάλιση για τη Δημόσια Υγεία, που δίνουν έναν διαρκή καθημερινό αγώνα στην μάχη κατά της πανδημίας, ξεπερνώντας εαυτόν.

Ακόμη, ένα μεγάλο «μπράβο» σε όλους τους εκπαιδευτικούς μας σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, που καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια σε αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία, ώστε να εξεύρουν λύσεις και τρόπους, για να διδαχτούν τα παιδιά μας ακόμη και εξ αποστάσεως.

Μένουμε σπίτι, μένουμε ψύχραιμοι.

 Έχουμε δοκιμαστεί σε ακόμη δυσκολότερα και με δύναμη και σθένος θα ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο, πατώντας πάνω του, για να γίνουμε καλύτεροι.

Με τιμή,

Μαρίνα Παυλίδου

Δικηγόρος – Υποψήφια Βουλευτής  Ξάνθης