Αιχμάλωτοι της τηλεόρασης

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ – Τι είναι ο πόνος μπρός τα κάλλη (όπου κάλλη – διαφημίσεις- παρεμβατικότητα- εξυπηρέτηση πολιτικών συμφερόντων)

 

Δυστυχώς από τότε που ξέσπασε ο κορονοιός, τα τηλεοπτικά κανάλια σπέρνουν καθημερινά τον τρόμο στους ήδη τρομοκρατημένους Έλληνες.

Κάθε μέρα γίνεται ένας ψυχολογικός βιασμός με τις ευλογίες του ΕΣΡ.

Ο κόσμος φοβισμένος, τρομαγμένος από αυτά που γίνονται στην γειτονιά του και αφορούν τους εκατοντάδες θανάτους καθημερινά, μένει παγιδευμένος, ανήμπορος να αντιδράσει, καρφωμένος στην κυριολεξία μπροστά στην τηλεόραση παρακολουθώντας τα «σήριαλ θανάτου» – προφανώς για να δικαιολογήσουν το μεροκάματο που τους δίνει το κρατικό χρήμα.

Οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι για να κρατήσουν αυτό το «τέμπο» στην ενημέρωση, βγάζοντας στο γυαλί τον κάθε καθηγητή, πανεπιστημίου της κάθε ειδικότητας, για να ξεδιπλώσει την επιστήμη του και μαζί τον φόβο στις ψυχές των ήδη φοβισμένων Ελλήνων Πολιτών.

Σαφώς και όλο αυτό το πιεστικό ψυχολογικό παραμύθι βολεύει πρωτίστως την κυβέρνηση, φέρνει ένα καλό κομμάτι από την διαφημιστική πίτα πληρωμένο από τους φορολογούμενους, διόλου ευκαταφρόνητα τα ποσά, και κάνει την δική της παρέμβαση ο κάθε επιχειρηματίας, αφεντικό των καναλιών.

Φτάνει ποια, βάλτε μερικές νότες αισιοδοξίας στις ψυχές των Ελλήνων Πολιτών που ο κάθε ένας κάνει τον αγώνα του.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ, ΣΥΖΗΤΕΙΣΤΕ, ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

ΟΧΙ ΑΛΛΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ