Υλικά
- 1 1/2 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 1/2 σάλτσα ντομάτας
- Αλάτι
- 1 πακέτο νιόκι
- 2 κ. σ. παρμεζάνα τριμμένη
- 1 μπάλα τυρί μοτσαρέλα
- 4 φρέσκα φύλλα βασιλικού
Εκτέλεση
- Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να γίνει διάφανο.
- Προσθέτε την σάλτσα ντομάτας και το αλάτι και σιβογράστε.
- Βράστε τα νιόκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Ρίξτε μία κουταλιά από την σάλτσα ντομάτας στον πάτο ενός ταψιού. Προσθέστε τα νιόκι και την υπόλοιπη σάλτσα, καθώς και την τριμμένη παρμεζάνα.
- Από πάνω τοποθετήστε ομοιόμορφα τους κύβους μοτσαρέλας.
- Ψήστε μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα, για περίπου 5-10 λεπτά.
- Αφαιρέστε από τον φούρνο και γαρνίρετε με τον φρέσκο βασιλικό.