Από το 2016 λειτουργεί στην Ξάνθη το EXIT CAFE στην Ανδρέου Δημητρίου 142 και στην κυριολεξία η άμεση εξυπηρέτηση και η διάθεση εκπληκτικής ποιότητας του καφέ του, «σάρωσε» την Ξάνθη.

Με δεδομένο ότι πλέον βρίσκεις τον καφέ του EXIT σε όλα τα σημεία της πόλης αναρωτιέσαι πώς αυτή η επιχείρηση μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα που λειτουργεί στην έξοδο της πόλης, κατάφερε να «αιχμαλωτίσει» στην κυριολεξία τους λάτρεις του καφέ.

Ο Βαγγέλης Χατζηευφραιμίδης, η ψυχή του exit-kafe, φύση και πνεύμα ανήσυχο, μελετούσε για πολύ καιρό το θέμα του Takeawey στην Ξάνθη, την ώρα που σε κάθε γωνία της «ξεφύτρωναν» τα καφέ delivery το ένα πίσω από το άλλο και φυσικά  o ίδιος δεν ήθελε μία από τα … ίδια.

Μελέτησε τον τρόπο που θα δρούσε, μελέτησε τα κενά του delivery και του takewey που παρουσιαζόταν στην Ξάνθη και κατέληξε μετά από πολλές αναζητήσεις, στον χώρο που είναι σήμερα το exit – kafe, στην έξοδο της πόλης, στην Ανδρέου Δημητρίου 142.

Ο Βαγγέλης Χατζηευφραιμίδης αναφέρει: «Η ιστορία ξεκινά από πολύ νωρίς. Εγώ έχω την «τρέλα» μου με τον καφέ από πολύ παλιά, όταν στην Ξάνθη δεν υπήρχαν καν εσπρεσαδικα. Θεωρώ ότι, έτσι όπως γίνεται, σερβίρετε και μεταφέρετε στον χώρο του πελάτη, δεν ικανοποιεί τον μέσο λάτρη του καφέ. Το δικό μου σκεπτικό ήταν να προσφέρω καφέ με όλη την σημασία της λέξης, ποιοτικά, γρήγορα, οικονομικά και κυρίως ζεστό καφέ στον χώρο του πελάτη. Προτεραιότητα μου ήταν να δώσω καφέ σε αυτούς που γνώριζαν από καφέ και να τους κερδίσω σαν πελάτες, αλλά και σε αυτούς που δεν γνώριζαν αλλά ήθελαν να γευτούν καλό καφέ και νομίζω ότι πετύχαμε τον στόχο μας σαν επιχείρηση. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι υπόλοιποι συνάδελφοι μου δεν είναι καλοί στον χώρο. Το μυστικό σε όλη την δομή της διανομής του καφέ είναι ο πελάτης εκτός από ποιοτικό, να πίνει ζεστό  καφέ  και αυτό το επιτυγχάνουμε με τον ικανοποιητικό αριθμό προσωπικού. Προσπάθειά μας είναι να φέρουμε τον καφέ κάτω από το 10λεπτο. θα πρέπει να γνωρίζουμε όλοι μας ότι το Α και το Ω για να επιτευχθεί αυτό είναι η συνεργασία. Επιλέγουμε συνεργάτες οι οποίοι πρέπει να είναι ευγενικοί και κυρίως να αγαπάνε την δουλειά τους. Αυτός είναι και ο λόγος που όλα τα τμήματα της επιχείρησης συνεργάζονται άψογα και ο καθένας έχει το πόστο του. Το μυστικό που ο κόσμος μας προτιμάει και έρχεται και παίρνει τον καφέ του από εμάς είναι ότι εκτός από τον ποιοτικό καφέ και την γρήγορη εξυπηρέτηση ,του προσφέρουμε με την καρδιά μας την ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑ!!!