Τα κρούσματα πέφτουν σαν το χαλάζι. Καλό το παραμύθι αλλά που είναι ο δράκος

Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου του μεγάλου ΟΧΙ και ενώ η Χώρα ετοιμαζόταν να γιορτάσει την υπερηφάνεια των Ελλήνων απέναντι στην Γερμανία και όχι στον ναζισμό όπως αρέσκονται οι «προοδευτικοί» να αποκαλούν την αντίσταση των Ελλήνων, ξαφνικά; Φυσιολογικά; Βγήκαν στην επιφάνεια 715 νέα κρούσματα.

Κρούσματα που βρήκαν και την ΑΜΘ.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα αντί οι μαθητές να παρελάσουν, να μείνουν στα σπίτια τους γιατί σε ορισμένες σχολικές μονάδες μετρήθηκαν κρούσματα και αυτές έκλεισαν.

Κα ενώ όλοι μετρούν τα κρούσματα κάποιοι αναζητούν τον δράκο που κρύβεται πίσω από την αύξηση τους.

Με δεδομένο ότι η Ξάνθη είναι στην «μπούκα» λόγω του παρελθόντος καλό είναι η κεφαλή του νομού (Ν. Ευφραιμίδης) να εντατικοποιήσει τις πρωτοβουλίες της για να μη βρεθούμε προ εκπλήξεων.

Ξεκίνησε όπως μαθαίνουμε ο Αντιπεριφερειάρχης «μαζώξεις» χθες και σήμερα και είναι καλό από αυτές τις συσκέψεις να βγούνε γρήγορα συμπεράσματα και ότι πρέπει να γίνει για την προστασία των πολιτών να γίνει άμεσα.

Όλοι θυμόμαστε την προηγούμενη φορά τι αποτελέσματα έφερε στην Ξάνθη από την αδράνεια των «κεφαλών» των νομών.

Δεν γνωρίζουμε αν σε αυτές τις συσκέψεις συμμετέχει η διοικήτρια του νοσοκομείου κ. Ραφαέλα, αλλά είναι καλό να συμμετέχει πιο ενεργά στην προστασία της υγείας των πολιτών.

Την προηγούμενη φορά η κ. διοικήτρια του νοσοκομείου της Ξάνθης ακολούθησε μοναχική και περίεργη πορεία στην έξαρση του κωρονοιού και είδαμε τα χαΐρια μας.

Σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι να συνεργάζονται όλοι με όλους και να αφήσουν τα «τσαλίμια» τους κατά μέρος και ας τα κάνουν αφού φύγει ο κίνδυνος και μετά.

Μήπως πρέπει να συμμετέχει στις συσκέψεις και ο κυβερνητικός  βουλευτής;