Επιμένει ο Οντέρ Μουμίν να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες στους Ιασμιότες . – Αποκαλυπτική η δήλωση Αμούντζα 

ΑΝΟΧΕΙΡΩΤΟΣ Ο ΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΑ. ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ  Ο ΟΝΤΕΡ  ΜΟΥΜΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ;

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Ιάσμου Κυριάκου Αμούντζα, ο Οντέρ ΜουμίΝ,  φερόμενος δήμαρχος Ιάσμου ή Γισίκιοι όπως αρέσκεται να αποκαλεί τον Ελληνικότατο δήμο στα Τουρκικά, μετά τα πλημμυρικά φαινόμενα στον δήμο Ιάσμου όπου με ευθύνη του αποκλειστικά κινδύνευσε ο Ίασμος και τα χωριά του κάμπου, να πνιγούν επειδή  δεν καθάρισε τα φρεάτια και τους χειμάρρους, προσπάθησε να οικειοποιηθεί ακόμη και το δύσκολο έργο της πυροσβεστικής, της Αστυνομίας του Ερυθρού Σταυρού καθώς και της πολιτικής προστασίας κοινοποιώντας στα κοινωνικά δίκτια αναρτήσεις από το «ηρωικό» του έργο δηλαδή της προστασίας της ζωής και ης περιουσίας των δημοτών του. Προκαλώντας  βέβαια την κοινή λογική αφού αυτοσκοπός του είναι η αυτοπροβολή και η προσπάθεια του να πουλήσει στους ψηφοφόρους του φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΜΟΥΝΤΖΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΟΡΑΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Η παράταξή μας θα ήθελε να συγχαρεί για άλλη μια φορά την Πυροσβεστική, την Αστυνομία, την Πολιτική Προστασία και τον Ερυθρό Σταυρό για τη βοήθεια και τη στήριξη την οποία παρείχαν έγκαιρα στους συνδημότες μας λύνοντας έτσι τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν  λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Ο κος Δήμαρχος από την άλλη πλευρά, ενώ εδώ και καιρό έχει κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με δηλώσεις περί μέριμνας του Δήμου για τον δημότη Ιάσμου, σήμερα “βγήκε” στο διαδίκτυο να μας πει πως “Ο Δήμος θα καθαριστεί”. Μα το θέμα δεν είναι να “καθαριστεί”. Το θέμα είναι να μη χρειάζεται να “καθαριστεί” κάθε φορά που έχουμε έντονη βροχόπτωση, ούτε οι συνδημότες  μας να τρέμουν στην ιδέα πως θα πλημμυρίσουν!!

Επίσης, ο κος Δήμαρχος, μας ενημέρωσε πως “κόπηκε το δίκτυο σε 3-4 σημεία”. Μα, πώς συνέβη αυτό αφού έχουν καθαριστεί τα φρεάτια; Κάποιο λάκκο έχει η φάβα!!

Η Αντιπολίτευση επανειλημμένα έχει ζητήσει από τον κο Δήμαρχο να καθαριστούν οι χείμαρροι που προκαλούν προβλήματα στο οδικό δίκτυο και ανυπολόγιστες ζημιές στον κάμπο του Ιάσμου αλλά δυστυχώς ο κος Δήμαρχος ολιγωρεί. Σπεύδει όμως να στείλει-όχι κακώς- μηχανήματα και υπαλλήλους του Δήμου για παροχή βοήθειας στην Καρδίτσα!

Μήπως οι δημότες της Καρδίτσας είναι πιο πάνω από τους δημότες του Ιάσμου ή μήπως όλα τελικά γίνονται για την προσωπική προβολή του Δημάρχου;

Τέλος, είναι το λιγότερο προκλητικό ο υπέρμαχος της τήρησης των μέτρων κατά της διασποράς του covid-19, να κάνει δηλώσεις στην κάμερα χωρίς να τηρεί τα στοιχειώδη, τη χρήση της μάσκας!

 

Σαφώς και φέρει ακαιρέα την ευθύνη ο κ. Οντέρ ο οποίος προφανώς νομίζει ότι  πολιτική είναι δηλώσεις στην Προύσα.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΦΩΝΗ ΡΟΔΟΠΗΣ & ΔΙΔΙΚΤΥΟ