Οι επαγγελματίες καφέ μπαρ και εστίασης της Ξάνθης παρέδωσαν συμβολικά τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους.

Σε μία συμβολική κίνηση προχώρησαν οι επαγγελματίες της εστίασης και των καφέ μπαρ της Ξάνθης, παραδίδοντας τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους, στέλνοντας το μήνυμα στην κυβέρνηση ότι δεν πάει άλλο.

Δυστυχώς οι αποφάσεις της κυβέρνησης λόγω της πανδημίας, κρατά τις επιχειρήσεις για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα κλειστές. φτάνοντας έτσι τους επιχειρηματίες και το προσωπικό να θέτουν πλέον θέμα επιβίωσης.

Στην συμβολική αυτή κίνηση, η πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθης και πρόεδρος του Σωματείου της εστίασης Μ. Τσιακίρογλου καθώς και ο πρόεδρος του Σωματείου καφέ μπαρ Δαργανάκης Χαράλαμπος, εκφράζουν μέσω της ανακοίνωσης τους την ικανοποίηση για το συμβολικό αυτό εγχείρημα. Αναφέρουν στην κοινή ανακοίνωση τους χαρακτηριστικά.

Εξαιρετικά  ικανοποιητική ήταν η ανταπόκριση των Επαγγελματιών της εστίασης  και των καφέ-μπαρ στην Ξάνθη, καθώς παρέδωσαν τα κλειδιά της επιχείρησης τους, στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης «Παραδίδουμε τα Κλειδιά της Εστίασης». Οι επαγγελματίες του κλάδου αντιδρούν για την κατάσταση που βιώνουν τους τελευταίους μήνες, καθώς το οικονομικό αδιέξοδο είναι μονόδρομος. Την αμέριστη συμπαράστασή τους εξέφρασαν τα συνυφασμένα με τον κλάδο της εστίασης  Σωματεία Κρεοπωλών, Ιχθυοπωλών, Αρτοποιών Ξάνθης.

Στο πλευρό της δράσης στάθηκε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης, κύριος Μωραϊτης Στυλιανός.

Οι πρόεδροι των Σωματείων Επαγγελματιών με Καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και Καφέ Μπαρ, δηλώνουν παρόντες και αρωγοί σε κάθε προσπάθεια στήριξης και αλληλεγγύης των συναδέλφων τους.