Δ. Γαλανόπουλος: Προσπάθεια μας να δώσουμε λύσεις στην καθημερινότητα των πολιτών

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Σε μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία προέβη ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών ΑΜΘ Δ. Γαλανόπουλος, σε μία προσπάθεια να μπει σε τάξη το «χαρτομάνι» των Π.Ε. της ΑΜΘ.

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τους «πληροφορικάριους» της ΑΜΘ οδήγησε στην πιλοτική εφαρμογή αυτής της προσπάθειας στην Π.Ε. της Ροδόπης με σκοπό να επεκταθεί και στις άλλες Π.Ε. της ΑΜΘ.

Ο ίδιος αναφέρει: Κατόπιν εισήγησης μου στον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην έδρα της Περιφέρειας με αρμόδια στελέχη των Διευθύνσεων Πληροφορικής και Μεταφορών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για θέματα που αφορούν την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών και τα ηλεκτρονικά ραντεβού.

Στη συνάντηση ήταν παρών και ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νικόλαος Τσαλικίδης, όπου αποφασίστηκε σε πρώτη φάση να δημιουργηθεί ομάδα εργασίας η  οποία θα προτείνει λύσεις για την ψηφιοποίηση των εγγράφων.

Σε δεύτερη φάση συζητήθηκε το θέμα των ηλεκτρονικών ραντεβού στις Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΑΜΘ και αποφασίστηκε να λειτουργήσουν πιλοτικά στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Ροδόπης, με στόχο να επεκταθούν σύντομα και στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες.

Εργαζόμαστε και αφουγκραζόμαστε τους πολίτες προσπαθώντας να δώσουμε λύσεις στην καθημερινότητα τους.