ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ;

Με αναφορά της προς τον υπουργό υγείας Β. Κικίλια η βουλευτής Δράμας κ. Χαρά Κεφαλίδου επισημαίνει ότι η πλατφόρμα για το κλείσιμο των ραντεβού προκειμένου να εμβολιασθούν ομάδες πληθυσμού ηλικίας 75-79 ετών, δεν λειτουργεί με ότι αυτό συνεπάγεται για το πρόγραμμα εμβολιασμού και φυσικά για την δημόσια υγεία.

 

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς: Τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια

Θέμα: Προβλήματα στην εξασφάλιση ραντεβού εμβολιασμού στη Δράμα

 

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Χρονικά της Δράμας» της Παρασκευής 18-02-2021 αναφέρει ότι υπάρχουν προβλήματα όσον αφορά στην εξασφάλιση ραντεβού για εμβολιασμό σημαντικού αριθμού πολιτών στη Δράμα, που ανήκει κυρίως στην ηλικιακή ομάδα των 75-79 ετών, όπως δηλώνουν και οι φαρμακοποιοί της πόλης.

Παρά τις προσπάθειες των φαρμακοποιών να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους και να τους κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό μέσω της ειδικής πλατφόρμας, αυτό δεν είναι εφικτό για τη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα, με αποτέλεσμα να μην έχει κλειστεί κανένα ραντεβού για τους πολίτες ηλικίας 75-79, τόνιζαν οι φαρμακοποιοί. Προσπαθώντας να κλείσουν ραντεβού η ένδειξη είναι ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο σε αυτό το εμβολιαστικό κέντρο, αλλά και σε κανένα άλλο του νομού.

Σας επισυνάπτω το δημοσίευμα της εφημερίδας «Χρονικά της Δράμας», ζητώ να προβείτε στις αναγκαίες ενέργειες άρσης του προβλήματος και να με ενημερώσετε σχετικά.

 

Η Αναφέρουσα Βουλευτής

Χαρά Κεφαλίδου