Τα rapid test πάνε πλατεία. Να μην κερδίσει και λίγη δημοσιότητα το θεάρεστο έργο της δημοτικής αρχής; Χωράει καμμία απευθείας ανάθεση;

 

Αφού είδε και απόειδε ο δήμαρχος Μ. Τσέπελης και ο Φανουράκης ότι την δράση των rapid test την έχουν καταχωνιασμένη σε διάφορες γωνιές της Ξάνθης και απλά δικαιολογούν τα χρήματα,  αλλά χάνουν σε προβολή που δεν θα του φέρουν ψήφους, αποφάσισε να πάει το συνεργείο στην κεντρική πλατεία.

Άλλωστε τι προβολή να του φέρουν τα ίδια και τα ίδια τοπικά μέσα ενημέρωσης και μάλιστα όταν ο κόσμος γνωρίζει ότι τα χρυσοπληρώνει για αυτό το σκοπό;

Έτσι αποφάσισε να κλέψει και αυτός – ο δήμαρχος – λίγη δόξα από την “κοινωνική” του προσφορά κουβαλώντας την δράση στην πλατεία.

Με απόφαση του ο δήμος Ξάνθης ενημερώνει τους Ξανθιώτες ότι θα μπορούν να κάνουν τα δωρεάν rapid test  – πληρωμένα κύριος είδε από ποιόν και κυρίως με ποιον τρόπο.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ

Διαβάστε την ανακοίνωση του.

O Δήμος Ξάνθης σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ ενημερώνει ότι, τη Δευτέρα 1, την Τρίτη 2, την Τετάρτη 3 και  Πέμπτη 4 Μαρτίου  2021 από τις 10:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιούνται ΔΩΡΕΑΝ, rapid test, στην Πλατεία Δημοκρατίας έξω από το Δημαρχείο της Ξάνθης.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η ΔΩΡΕΑΝ διενέργεια των rapid test,  θα πραγματοποιείται στο Αμοιρίδειο  Αθλητικό Κέντρο Ξάνθης.

Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειας  τους (Α.Μ.Κ.Α.) και να έχουν απαραίτητα μαζί τους  την αστυνομική τους ταυτότητα.