Βολές Α. Κοντού προς Χ. Μέτιο

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ «ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ» Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ;

Μία πολύ μεγάλη πολιτική επίθεση ξεκίνησε από τον πρώην υπουργού Α. Κοντού κατά του περιφερειάρχη Χ. Μέτιο και όχι άδικα από την πλευρά του Α. Κοντού αφού ο Περιφερειάρχης με την απραξία του καταδικάζει όλη την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από την  συμμετοχή της στην πίτα του Τουριστικού προϊόντος που διαθέτει η περιφέρεια.

Ποιο συγκεκριμένα η απραξία του Χ. Μέτιου να τοποθετήσει όλα αυτά τα χρόνια που διοικεί την ΑΜΘ έστω και έναν κλωβό για να φιλοξενήσει τις υπηρεσίες οι οποίες θα υπέβαλαν σύμφωνα με το τις οδηγίες του ΟΗΕ τα ιατρικά πρωτόκολλα που εφαρμόζονται στους επισκέπτες από την Βουλγαρία και την Ρουμανία που θα έρχονταν οδικώς από την Νυμφαία για λόγους αναψυχής,  στερώντας έτσι από τις επιχειρήσεις τουρισμού και εστίασης έσοδα.

Η αγανάκτηση του πρώην υπουργού γεμάτη επικριτικότητα για την ανεπάρκεια του Περιφερειάρχη, αποτυπώνεται έκδηλα στην ανακοίνωση του πρώην υπουργού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναφέρει σε ανάρτηση του χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός της Ξάνθης:  “Για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τον μεθοριακό σταθμό της Νυμφαίας τι να πει κανείς…Ευχαριστώ το Γρηγόρη, το Λευτέρη και τον Ευριπίδη. Αν περιμέναμε από την Περιφέρεια καήκαμε. Βρε που μπλέξαμε…

Και για να είμαι ακριβοδίκαιος, Μπράβο και το Νίκο και το Μακάριο! Παράλειψη μου”.

Τα λόγια είναι περιττά. Ο πρώην υπουργός πυροβολεί τον Χ. Μέτιο όχι άδικα ενώ  παράλληλα με την ανακοίνωσή του στέλνει και το μήνυμα σε διάφορες κατευθύνσεις ότι είναι παρών και μπορεί κάθε στιγμή να αναλάβει ενεργό δράση στα πολιτικά δρώμενα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι σήμερα που ο Α. Κοντός αποσύρθηκε από την ενεργό πολιτική με δική του απόφαση, δεν είχε καμία ανάμειξη στο πολιτικό γίγνεσθαι και αντιμετώπιζε τα θέματα της επικαιρότητας με χαμηλό προφίλ και είναι η πρώτη φορά που παίρνει θέση και βάλλει ευθέως κατά κυβερνητικού στελέχους που πρόσκειτε  στο μπλοκ του Μητσοτάκη.