Πρόστιμα: Δεν σώζεις ζωές και περιβάλλον – Παρατείνονται τα Έκτακτα Αντιπυρικά Μέτρα σε όλη τη χώρα – Έως 10.000 € τα πρόστιμα παραβίασής τους ισχύουν όλα τα απαγορευτικά μέτρα για τον κωρωνοιό ακόμα και όταν κάποιος σβήνει την φωτιά.

ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΘΕΣΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ

Τελικά κανένας από την σημερινή κυβέρνηση δεν πήρε χαμπάρι ότι με πρόστιμα δεν σώζεται ούτε η υγεία αλλά ούτε και το περιβάλλον

Διαβάζουμε ότι η κυβέρνηση θέσπισε πρόστιμο ύψος 10.000 ευρώ στους πολίτες οι οποίοι θα κινούνται χωρίς λόγο σε περιοχές που υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς όπως τα δάση.

Εδώ και δύο χρόνια το ένα πρόστιμο διαδέχεται το άλλο για την προστασία της υγείας των πολιτών αυτής της δύσμοιρης χώρας.

Κάνοντας o πολίτης τον απολογισμό θα αντιληφθεί ότι τελικά έμειναν μόνο τα πρόστιμα και όλα τα άλλα πήγαν στράφι.

Με λίγα λόγια τα δάση κάηκαν και μαζί τους οι περιουσίες και τα σπίτια των πολιτών και στο θέμα της πανδημίας και ζωές χάθηκαν και οι πολίτες ατενίζουν το μέλλον με αβεβαιότητα.

Έμειναν μόνο τα πρόστιμα και η βεβαιότητα ότι η κυβέρνηση και όλες οι κυβερνήσεις βγάζουν έναν νόμο που λέει ότι απαγορεύεται και αν δεν τον εφαρμόσει ο πολίτης πέφτει ο πέλεκυς του προστίμου, καθιστώντας τον ποιο αδύναμο οικονομικά.

 

Αποδεικνύεται περίτρανα και στην πράξη ότι πίσω από τα πρόστιμα και τις απαγορεύσεις κρύβεται ανικανότητα των κυβερνόντων.

Εκτιμούμε ότι αυτό πλέον δεν χρειάζεται ανάλυση.

Αν ήταν ικανές οι κυβερνήσεις, τα παιδιά στα σχολεία θα σέβονταν και θα αγαπούσαν το περιβάλλον καθώς θα πρόσεχαν από μόνοι τους να μην ασθενήσουν και θα άκουγαν τους ειδικούς. Θα την σέβονταν αλλά δεν θα την φοβόνταν.

Θα υπήρχαν σύγχρονα πυροσβεστικά μέσα, πυροσβέστες και αντιπυρικές ζώνες.

Θα υπήρχαν νοσοκομεία, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό.

Δεν θα αναγκαζόταν κανένας να πλησιάζει το δάσος χωρίς λόγο και θα ήταν προσεχτικός.

Δεν θα εμβολιαζόταν κανένας χωρίς την θέληση του γιατί θα πίστευαν ότι έπρεπε να κάνουν το εμβόλιο.

Όταν απαγορεύεις και τιμωρείς τους πολίτες μέσα από τις τηλεοράσεις που έχεις χρυσοπληρώσει από το υστέρημα του Ελληνικού λαού, τότε είσαι ανίκανος να κυβερνήσεις αυτόν τον λαό.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ