ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο Μ. ΤΣΕΠΕΛΗΣ;

Γιατί ο δήμαρχος Ξάνθης έτρεξε να ενημερώσει τους «4» για τα έργα στο κολυμβητήριο;

Μάλλον ικανοποιημένοι έδειξαν οι «4» της αντιπολίτευσης του δήμου Ξάνθης από την ενημέρωση που τους παρείχε ο δήμαρχος Μ. Τσέπελης για τις εργασίες του κολυμβητηρίου και φυσικά ζητείται εξήγηση γιατί μέχρι τώρα τους ενώ τους αντιμετώπιζε απαξιωτικά, ξαφνικά βρέθηκε απέναντι τους απαντώντας σε όλες τους τις ερωτήσεις.

ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο Μ. ΤΣΕΠΕΛΗΣ;

Οι ερωτήσεις των «4»  σύμφωνα με το βίντεο που παρουσιάζει φιλικό μέσον ενημέρωσης του δημάρχου και που μάλλον αξίζει τα «λεφτά» του, απαντήθηκαν όλες από τον ίδιο τον Μ. Τσέπελη  με τον γνωστό τρόπο του δημάρχου σε στυλ όλα τα «σφάζω όλα τα μαχαιρώνω».

Παρόντες οι πρώην σύμβουλοι του Δημαρχόπουλου και νυν του δημάρχου.

Παρούσα και η κυρία Ψωμά η οποία φυσιολογικά έπρεπε να είναι στο γραφείο της και να συντονίζει όλες τις υπηρεσίες του δήμου Ξάνθης και όχι να παριστάνει την ωραία κοιμωμένη, πληρωμένη από τα χρήματα των Ξανθιωτών.

Όπως φάνηκε στο βίντεο του φιλικού προς τον δήμαρχο μέσο ενημέρωσης οι Σ. Μελισσόπουλος, Γ. Παπαχρόνης, Γ. Χατζηθεοδώρου και Π. Λύρατζης έφυγαν ικανοποιημένοι; Ευχαριστημένοι για το έργο που «τρέχει» προσωπικά ο δήμαρχος; Θα δείξει από την ανακοίνωση των «4» ή όχι;

Να δούμε και την άλλη  πλευρά του θέματος. Οι «4» πήγαν απροειδοποίητα έχοντας μαζί τους και επαγγελματία φωτογράφο προφανώς μετά και την καταγγελία του Δημαραχόπουλου για πολεοδομικές παραβάσεις στο κολυμβητήριο όπου όμως ο δήμαρχος Μ. Τσέπελης τους πήρε χαμπάρι και έτσι ο αιφνιδιασμός μετατράπηκε σε ξενάγηση.

Το λεπτό σημείο που θα πρέπει να θορυβήσει ίσως τους «4» σε όλη την ιστορία είναι πότε τους πήρε χαμπάρι ο δήμαρχος, πότε ειδοποίησε το φιλικό μέσο ενημέρωσης του και ετοίμασε μία χολιγουντιανή παραγωγή με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο να ενημερώνει ως το καλλίτερο άλογο της πολιτικής κούρσας που ξεκίνησέ μέχρι τις εκλογές σε δύο χρόνια, πότε μαζευτήκαν οι νεότευκτοι σύμβουλοι και η κ. Ψωμά και πλαισίωσαν τον δήμαρχο κανένας δεν το πήρε χαμπάρι.

Προφανώς όλο το τιμ που ήταν στο κολυμβητήριο είναι αραχτό κάθε μέρα και περιμένει την κίνηση της αντιπολίτευσης για να σταθούν απέναντι.

Μπορεί ο δήμαρχος να τα παρουσιάζει όμορφα όμως το γεγονός και μόνο ότι βρέθηκε στο κολυμβητήριο με όλο του τι τιμ απέναντι στους «4» συνοδευόμενος από τον προσωπικό του κάμεραμαν για να αποτυπώσει το μεγαλείο και τις γνώσεις του, σημαίνει ότι όσο και αν μιλά απαξιωτικά για την κίνηση των «4», σίγουρα βλέπει ότι τα πράγματα για αυτόν στις επόμενες εκλογές δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολα γιατί καλό το Δροσερό, αλλά με κάτι τις παραπάνω, αλλάζει γραμμή πλεύσης και κάνει αμφίρροπο το εκλογικό αποτέλεσμα.

Επειδή ο Μ. Τσέπελης δεν είναι απλά ο δήμαρχος, αλλά ένα πολιτικό ων, αυτά τα γνωρίζει, όπως γνωρίζει τις δυνατότητές του και τις δυνατότητες των συνεργατών του. Επίσης γνωρίζει πώς όσο και αν στηρίξει τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα, δεν μπορούν να μεταφέρουν στην τοπική κοινωνία το «μεγαλείο» του και αυτό σημαίνει ότι ο Μ. Τσέπελης αν θέλει να ξαναβγεί δήμαρχος πρέπει να κάνει και κάτι άλλο έξω από το να αγαλλιάζει το Δροσερό και να σκορπά τα χρήματα των δημοτών σε φιλικά του μέσα ενημέρωσης.

Πρέπει να κάνει κάτι για να πάρει την κοινωνία με το μέρος του και ξέρει πολύ καλά πώς εκεί έχει έλλειμα και αυτό πήγε να προλάβει υποδεχόμενος τους «4» και ενημερώνοντας τους με όσες λεπτομέρειες γνώριζε, γιατί η ενημέρωση που παρείχε ήταν άκρως επιφανειακή.

Θα δούμε τις εντυπώσεις των «4» στην ανακοίνωσή τους αν εκδώσουν ανακοίνωση.