Ειλικρινά η διεύθυνση του ΣΠΙΤΙΚΟΥ βάλθηκε να μας τρελάνει και ο λόγος είναι ότι εκεί που συνηθίζεις μία γλυκιά ή αλμυρή γεύση ή έναν απολαυστικό καφέ γρήγορα και ζεστό στο σπίτι ή το γραφείο σου, να σου και ξαφνικά πετάγεται μία νέα γεύση, ένα νέο προϊόν και τρελαίνονται οι πελάτες όπως καλή ώρα το πεινιρλί με κιμά, φέτα και ντομάτα που λανσάρει και όχι μόνο λανσάρει αλλά «πουλάει» η επιχείρηση εστίασης «ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ».


Δεν γνωρίζουμε ποιο είναι το επιτελείο της υπεύθυνης της επιχείρησης κυρίας Χρυσούλας Ράπτη, αλλά αυτό που θα πρέπει να της αναγνωρίσουμε ως επαγγελματία, είναι ότι είναι … επαγγελματίας, στην λογική ότι δεν διστάζει να δώσει κάθε φορά κάτι νέο στην αγορά, να συνδυάσει γεύσεις και να πετύχει.
Ειλικρινά τόσα χρόνια που παρακολουθώ τους επαγγελματίες της Ξάνθης μέσα από το περιοδικό Αγορά Ζωή & Στυλ, οφείλω να ομολογήσω ότι δεν συνάντησα επαγγελματία να υποστηρίζει συνεχώς την επιχειρήσει του με τέτοιο πάθος.
Εδώ βέβαια θα πρέπει να τονίσω ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι «ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ» σύμφωνα με την δική μου εκτίμηση, είναι από τις πρώτες σε οργάνωση, ποικιλία, ποιότητα, εξυπηρέτηση και χαμηλές τιμές επιχειρήσεις στον χώρο της εστίασης. Εύγε.
Αλέξανδρος Παυλικιάνος