ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ;
ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;
ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΟΥ;
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ;
ΤΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΧΩ;
ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ;

Σαφώς και είναι πολλές οι ερωτήσεις που ακούγονται από τους υποψήφιους αγοραστές μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στην Ξάνθη μιας και ο προσανατολισμός στην αγορά ενός αυτοκινήτου ΙΧΕ ή μικρού επαγγελματικό, πολλές φορές είναι μονόδρομος λόγω της οικονομικής στενότητας.
Ρωτήσαμε τον υπεύθυνο της αντιπροσωπίας μεταχειρισμένων και καινούριων αυτοκινήτων ALL CAR κ. Αιντίν Τσιλιγγίρ για λογαριασμό σας και μεταφέρουμε τις απαντήσεις του, ο οποίος, λόγω της πολύχρονης παρουσίας του στην αγορά του ΙΧΕ και επαγγελματικού αυτοκινήτου, μπορεί να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του υποψηφίου αγοραστή μεταχειρισμένου ΙΧΕ ή μικρού επαγγελματικού.

Στην πρώτη ερώτηση, γιατί να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από την Ξάνθη, ο κ. Τσιλιγγίρ απαντά λέγοντας ότι η δική του εταιρεία βρίσκεται στην Ξάνθη και άρα για ότι και αν χρειαστεί για μετά την αγορά του αυτοκινήτου, ο ίδιος και η εταιρεία του είναι δίπλα του και μετά την αγορά του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Στην δεύτερη ερώτηση απαντά λέγοντας ότι υπάρχουν πολλές επιλογές για τον υποψήφιο αγοραστή όμως, η δική του εταιρεία, μετά από την μακρόχρονη πορεία του στην αγορά της Ξάνθης έχει την δυνατότητα να εγγυηθεί για μία καλή, οικονομική αγορά αλλά και την υποστήριξη αυτής της αγοράς και μετά τις διαδικασίες πώλησης.
Στην τρίτη ερώτηση, όπου δικαίως ο υποψήφιος αγοραστής αναρωτιέται αν μπορεί να ικανοποιήσει με την αγορά ενός οχήματος τις ανάγκες της δουλειάς του αλλά και της οικογένειας του, ο κ. Τσιλιγγίρ γνωρίζει απόλυτα της ανάγκες της αγοράς και έχει κατανείμει με τέτοιον τρόπο τα προς πώληση αυτοκίνητα που να καλύπτουν τις ανάγκες του υποψηφίου αγοραστή. Π.χ. έχει την δυνατότητα να παρουσιάσει στην έκθεση του, επαγγελματικά, επιβατικά και μικτά αυτοκίνητα, πράγμα που σημαίνει ότι ο υποψήφιος αγοραστής θα βρει το όχημα που του ταιριάζει.
Επίσης, όπως σημειώνει ο κ. Τσιλιγγίρ, υπάρχει η δυνατότητα, ο υποψήφιος αγοραστής να επιλέξει το αυτοκίνητο που επιθυμεί από το διαδίκτυο και μέσα από το μεγάλο πλέγμα συνεργασιών που έχει η εταιρεία του σχεδόν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και χωρίς επιπλέον κόστος, το αυτοκίνητο που επιθυμεί ο αγοραστής, σε εύλογο χρονικό διάστημα να βρίσκεται στα χέρια του.
Όσο για την επόμενη ερώτηση «τι εγγυήσεις έχω» είναι βέβαιο ότι θα έχει ακούσει για τις τολμηρές γραπτές εγγυήσεις της ALL CAR και με επιφύλαξη αναφέρουμε ότι ίσως είναι η μοναδική εταιρεία στην Ξάνθη που δίνει αυτές τις εγγυήσεις όπως την έγγραφη βεβαίωση ενός έτους εγγύηση για όλα τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου.
Τέλος, πρέπει να σημειώσουμε ότι η πορεία της εταιρείας μέσα στο χρόνο, έχει αποδειχθεί ότι ήταν και είναι έντιμη και αυτό είναι το μεγαλύτερο ατού της.
Άλλωστε και μόνον αυτό αρκεί για να οδηγήσει τον υποψήφιο αγοραστή μεταχειρισμένου και καινούριου αυτοκινήτου στην έκθεση της all car.

dig