Αλλοδαποί. Αντί να τους «αμολάμε» τους κρατάμε με το ζόρι

ΔΙΟΓΚΟΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΑΛΛΑ Η ΑΘΗΝΑ “ΣΦΥΡΙΖΕΙ” ΑΔΙΑΦΟΡΑ

Δυστυχώς αυτά μόνο στην Ελλάδα. Δεν φτάνει που οι λαθρομετανάστες έρχονται με το έτσι θέλω στην Ελλάδα με σκοπό να φύγουν σε άλλες χώρες, οι Ελλάδα τους κρατά με το ζόρι.

Είναι βέβαιο ότι στα θέματα διαχείρισης της λαθρομετανάστευσης πιάσαμε ως χώρα  «πάτο» με αποτέλεσμα οι παράνομοι μετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα μένουν «αμανάτι» δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο την καθημερινότητα των πολιτών, ενισχύοντας το αίσθημα ανασφάλειας και το κυριότερο Εθνικό πλέον πρόβλημα η αλλοίωση του πληθυσμού, όνειρο του Ερντογάν.

Μάλιστα οι οδηγίες της πολιτικής ηγεσίας προς τα όργανα της τάξης είναι να τους κρατούνε πάση θυσία στην Ελλάδα με αποτέλεσμα όσοι επιχειρούν να πραγματοποιήσουν ΕΞΟΔΟ να συλλαμβάνονται. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

Ανακοίνωση της Αστυνομίας: Σύλληψη αλλοδαπού κατηγορούμενου για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα με τη χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων

 Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ένας αλλοδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα με τη χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Συγκεκριμένα, ο δράστης, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα. Κατά τον έλεγχο επέδειξε στους αστυνομικούς ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας ενώ στην κατοχή του βρέθηκε επιπλέον και μία πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης των Αρχών της Λιθουανίας, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων.