Κυνήγι δουλεμπόρων στους δρόμους της Κομοτηνής

 

«ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΙ» ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑ «ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ» ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ «ΠΙΣΩ» ΛΟΓΩ … ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ

 

Δεν υπάρχει αμφιβολία πλέον ότι οι διακινητές λαθρομεταναστών, εγκληματούν «δασκαλεμένοι» και ήτοι όταν οι αστυνομικοί στην προσπάθειά τους να ελέγξουν τα ύποπτα οχήματα, οι οδηγοί που τις περισσότερες φορές δεν έχουν άδεια οδήγησης, «δασκαλεμένοι» δεν υπακούουν στο κάλεσμα των αστυνομικών, αναπτύσσουν ταχύτητα και οδηγούν το όχημά τους σε κατοικημένη περιοχή όπως εν προκειμένου στην Κομοτηνή και όποιον αθώο πάρει ο χάρος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία συνελήφθησαν την Παρασκευή και το Σάββατο , σε περιοχές της Ροδόπης από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης δύο αλλοδαποί διακινητές,

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί στην παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχε αποκρύψει σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην καρότσα του οχήματος.

Στη δεύτερη περίπτωση, σήμερα το πρωί στην Κομοτηνή, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών στο ύψος του οικισμού  Ανθοχωρίου και συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα. Τελικά το όχημα αφού κινήθηκε σε κεντρικές οδούς της πόλης ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε προστατευτικά κολωνάκια, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρήματα.

Τελική «σούμα», ακόμη 15 λαθρομετανάστες συν οι δουλέμποροι θα βρουν καταφύγιο στην χώρα μας μετατρέποντας την αργά αλλά σταθερά σε Πακιστάν και εννοείται ότι είναι άγνωστο αν ποτέ θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους όπως επιβάλλεται σε αυτούς που καταπατούν τα σύνορα άλλων χωρών.

Δυστυχώς στην Ελλάδα η πολιτική ελίτ κρατά το λιγότερο μία περίεργη στάση στον παράνομο εποικισμό της Χώρας μας.