Ο Μ. Τσέπελης, το BITCH-VOLLEY, η «κρίση» της μέσης και η κρίση συνειδήσεως;;;

Μαθαίνουμε από το Δελτίο Τύπου του δημάρχου ότι ο ίδιος δεν θα παραβρεθεί στην φιέστα της έναρξης στο τουρνουά που μετέτρεψε την κεντρική πλατεία σε παραλία, λόγω «κρίσης» μέσης.
Να του ευχηθούμε περαστικά του ανθρώπου και αν και νομίζουμε ότι αντί για «κρίση» μέσης θα έπρεπε να τον πιάσει «κρίση» συνειδήσεως για τα δεινά που φόρτωσε την πόλη.

Τι θέλουμε να πούμε. Όλοι οι δήμαρχοι «εκμεταλλεύονται» τις γνωριμίες με τους Υπουργούς των Αθηνών για να φέρουν ζεστό χρήμα στους δήμους τους, μπας και κάνουν κανένα έργο για το καλό των δημοτών τους.

Πώς στην ευχή ο δικός μας δήμαρχος αντί να φέρνει ζεστό χρήμα αρπαγμένο μέσα από «νύχια» των εγκάθετων οικονομικών δολοφόνων που κατοικοεδρεύουν μέσα στα υπουργεία, φέρνει φιέστες;

Πώς γίνεται να φέρνει από την Αθήνα συνέδρια;

Και όχι μόνο φέρνει συνέδρια και φιέστες αλλά τις πληρώνει ο Ξανθιώτικος Λαός.

Με λίγα λόγια, δεν φτάνει που ο δήμαρχος «αξιοποιεί» τις γνωριμίες με τους Υπουργούς των Αθηνών και επειδή είναι καλό παιδί, του δίνουν ότι ζητάει σε φιέστα και συνέδρια, ας τα πλήρωναν κιόλας. Τουλάχιστον να γλίτωνε ο Ξανθιώτικος λαός κανένα φράγκο από τα δημοτικά τέλη.

Και για να μη με πείτε κακό, σας λέω ότι μόνο για το συνέδριο, δόθηκαν για φωτογραφίες και λεζάντες σε κολλητούς δημοσιογράφους, χιλιάδες χιλιάδων ευρώ συν το φαΐ και την διαμονή των συνέδρων και για να πάμε στο προκείμενο, δηλαδή στο τουρνουά βόλεϊ στην κεντρική πλατεία, ακόμα δεν βγήκαν στην φόρα οι απευθείας αναθέσεις πλην μερικών «ψιλών».