Τι σηματοδοτεί η επίσκεψη  Νταβουτογλου στην Ξάνθη;

ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΕ

 

Κατά την ταπεινή μας γνώμη, η επίσκεψη Νταβούτογλου  στην Ξάνθη με την δικαιολογία να επισκεφθεί το μνήμα του Μετέ, δείχνει ξεκάθαρα ότι οι πολιτικοί της Άγκυρας   τιμούν τους υπαλλήλους τους στην Ξάνθη είτε είναι στην κυβέρνηση είτε είναι στην αντιπολίτευση.

Είτε «μαχαιρώνονται» αναμεταξύ τους  στην Χώρα τους, είτε αγαπιούνται, τιμούν και σέβονται τους στενούς τους συνεργάτες όπως ήταν ο Μετέ και οι διάφοροι σφουγγοκωλάριοι του.

Επίσης, επειδή ο Τσαβούσογλου, σαν πονηρή αλεπού της διπλωματίας βλέπει την επόμενη ημέρα από την απομάκρυνση του Ερντογάν από το θρόνο και άρα, προετοιμάζει την ίδια πολιτική, αν γίνει πρόεδρος της Τουρκίας με δικά του άτομα τύπου Μετέ.

Συμπέρασμα θα συνεχίσει και αυτός όπως ο Ερντογάν τις ίδιες διχαστικές παρεμβάσεις.

Και αυτό είναι φυσικά το κεφάλαιο που ανοίγει για της αρχές του τόπου να μην επιτρέψουν για κανένα λόγο να γεννηθεί ένας νέος Μετέ που θα σπείρει τον διχασμό μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων.

Το γεγονός του εναγκαλισμού του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου (;;;;;;;;;;;;;;;) Ζειμπέκ Χουσείν με τον Τσαβούσογλου είναι ότι και τα τοπικά στελέχη της μειονότητας ψάχνουν ρόλο στην μετά Ερντογανική εποχή.

Άρα καθόλου ιδιωτική η επίσκεψη του Νταβούτογλου  στην Ξάνθη. Ήρθε απλά να δηλώσει παρών στα πράγματα της Θράκης.

Το γιατί η Ελληνική Πολιτεία επιτρέπει την ιδιωτική του επίσκεψη ενώ γνωρίζει πολύ καλά πώς ήρθε για να ανάψει το φιτίλι του διχασμού … αυτά η Αθήνα τα ξέρει αν νοιάζεται για να τα ξέρει.