Κ. Τριανταφυλλίδης διεκδικεί μία θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ Ξάνθης

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το στέλεχος της ΝΔ πρώην δημοτικός σύμβουλος και πετυχημένος επαγγελματικά, Κ. Τριανταφυλλίδης διεκδικεί μία θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ξάνθη με πολύ καλές προοπτικές και στην ουσία ο μόνος εσωκομματικός του αντίπαλος θα είναι ο Μ. Αμοιρίδης αν επιλεγεί από την ΝΔ για το ψηφοδέλτιο της Ξάνθης, ο οποίος έχει την «προίκα» των περιφερειακών του ψήφων και των καλών (;;) σχέσεων με τον Χ. Μέτιο.

Όπως και να έχει το όλο θέμα ο Κ. Τριανταφυλλίδης διεκδικεί μία θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο ίδιος φέρεται να είπε σε στενό φιλικό του κύκλο ότι ήδη κινείται και συνομιλεί με τα στελέχη που είναι επιφορτισμένα να συστήσουν το ψηφοδέλτιο στην Ξάνθη.

Άρα έτσι όπως διαμορφώνεται το ΝΔημοκρατικό πολιτικό σκηνικό, ο μόνος σίγουρος είναι ο νυν βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης, αν αφαιρεθεί μία γυναίκα και δύο υποψήφιοι μουσουλμάνοι, για την μία έδρα που μένει στον αέρα, θα κληθούν να την καλύψουν ο Κ. Τριανταφυλλίδης ο οποίος μέχρι σήμερα δεν έχει κανένας να του προσάψει ότι δεν κινήθηκε στα πλαίσια της ΝΔ. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλα τα χρόνια δούλεψε αθόρυβα για την ΝΔ και όπως λέει και ο ίδιος αν το κόμμα κρίνει ότι πρέπει να είναι στο ψηφοδέλτιο δηλώνει παρών.

Ακολουθεί ο  Μ. Αμοιρίδης αν και δήλωσε ότι θα στηρίξει τον Χ. Μέτιο.

Το ίδιο και ο Κ. Κουρτίδης ο οποίος έχει βλέψεις για τα βουλευτικά έδρανα, δεσμεύθηκε με δήλωση του ότι θα στηρίξει τον Χ. Μέτιο στις Περιφερειακές εκλογές.

Ο Γ. Μπούτος που και αυτός προαλείφονταν για τα έδρανα της βουλής δήλωσε ότι θα στηρίξει Χ. Μέτιο.

Τέλος ο Κ. Ζαγναφέρης ο οποίος και αυτός επιθυμεί να είναι υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ Ξάνθης και παρόλο που δοκίμασε πολλές φορές την τύχη του σε αυτό το πεδίο, επιθυμεί να ξαναδοκιμάσει.

Όσο για την υποψηφιότητα της Μαρίνας Παυλίδου θεωρείται δεδομένη μιας και η κ. Ψωμά όπως πληροφορούμεθα, στα κεντρικά του κόμματος υπάρχει η πεποίθηση ότι δεν έχει το πολιτικό εκτόπισμα στην Ξάνθη για να την εκπροσωπήσει στην βουλή.

Όσο για τους μειονοτικούς υποψηφίους άνδρα και γυναίκα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας υπάρχουν ενδιαφερόμενοι αλλά όπως μας λένε, επίσημα δεν έγινε καμία κρούση.