“Βρωμάει” η υπόθεση με τον «τρομοκράτη» που δεν ήταν τρομοκράτης

ΤΡΕΙΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΠ – ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΙΜΑ ΩΣ ΧΩΡΑ

Σίγουρα «βρωμάει» όλη η υπόθεση με το μαίλ της CIA, τον «υπερβάλλοντα» ζήλο της ΕΥΠ και το ακόμη πιο «περίεργο» τάιμινγκ της ανάδειξης της «ανικανότητας» της.

Σίγουρα η ταλαιπωρία και το μεγάλο «φιάσκο» του επιβατηγού αεροπλάνου «φορτωμένο» με 220 άτομα  που είχε αφετηρία το ΚΑΤΑΡ, προορισμό την Νέα Υόρκη με ενδιάμεση στάση την Αθήνα.

Ο τρομοκράτης κοιμόταν στα σπίτι του και δεν πήρε χαμπάρι ότι θα ανατινάξει το αεροπλάνο.

Όλος αυτός ο «αχταρμάς» σίγουρα δεν είχε πρόθεση να συλληφθεί ένας τρομοκράτης αλλά να εκτεθεί η κακιά ΕΥΠ που παρακολουθεί υπουργούς δημοσιογράφους και βιομηχάνους.

Άλλωστε δεν είναι σύμπτωση το γεγονός ότι αν δεν βγήκε στον αέρα, θα βγήκε το νομοσχέδιο στην κοινωνική διαβούλευση όπου προφανώς τα αλλάζει όλα  στην ΕΥΠ κατ επιθυμία των «δημοκρατών»,  είναι βέβαιο,  πολιτικών.

Η μία πλευρά του νομίσματος είναι αυτή η άλλη η επικίνδυνη, η αδιάφοροι για την Εθνική Ασφάλεια, ο ερασιτεχνισμός και ότι κρύβεται από πίσω, είναι η άλλη πλευρά του νομίσματος διότι δεν είναι δυνατόν να λένε ότι μέσα στο αεροπλάνο υπάρχει τρομοκράτης έτοιμος να το τινάξει στον αέρα με 220 επιβάτες και να μην τον αναζήτησες από την στιγμή που έχεις διεύθυνση και τηλέφωνο άρα κάτι δεν πάει καλά με τις αποφάσεις ως προς τον τρόπο ενέργειας της ΕΥΠ παράλληλα με τα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται σύμφωνα με την διεθνή πρακτική.

Δυστυχώς για την Ελλαδίτσα μας, υπάρχει ακόμη μία τρίτη εκδοχή για την αντίδραση «φιάσκο» της ΕΥΠ.

Η αφοσίωση της Ελλάδας στην Αμερική.

Με λίγα λόγια ανεξάρτητα αν οι δικές μας υπηρεσίες ασφαλείας έχουν την δική τους κατάρτιση ή όχι, αν όμως η CIA της  Αμερικής το είπε, τότε όλοι στέκονται σούζα.

Ε αυτό δεν το λες ανεξάρτητο κράτος.

Μάλλον το λες μπανανία.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ