Η «Κιβωτός» και τα μυαλά στο «κιβώτιο»

ΜΠΑΙΝΟΥΝ «ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΔΕΣ»  ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΣΥ;;;

Σαφώς και οι αρχές θα κάνουν την δουλειά τους και θα ελέγξουν τις όποιες παρανομίες – αν υπάρχουν- του πατέρα Αντώνιου και των συνεργατών του και η δικαιοσύνη θα αποφανθεί.

Από αυτού του σημείου και μετά όμως, εκείνο που για μία ακόμη φορά δεν καταλαβαίνω είναι γιατί τόσος ντόρος από τα μεγάλα τηλεοπτικά παράθυρα της Χώρας. Αντιλαμβάνεται και ο ποιο ανυποψίαστος ότι τόσο μεγάλη δόση πλυσίματος εγκεφάλου δεν φάγαμε ως χώρα ούτε και με τον κορονοϊό.

Πολύ γερή δόση πλύσης εγκεφάλου.

Πρωί μεσημέρι βράδυ οι δόσεις «κιβωτός» αντί να ξεθυμαίνουν, αυξάνονται αμείωτα προκαλώντας την απαξίωση στην ενημέρωση και γεμίζοντας αηδία τους τηλεθεατές, όσοι απέμειναν χωρίς να καταπίνουν αμάσητα αυτά που βλέπουν και ακούνε.

Δεν ξέρω αν το νομοσχέδιο για την υγεία που πέρασε στο «ντούκου» και τις όποιες αντιδράσεις των επαγγελματιών υγείας, τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια δεν τις έδειξαν αν μπορεί να συνδυασθεί με το θέμα της «Κιβωτού», αφού κανένας δεν ασχολείται με το σοβαρότατο θέμα που στην ουσία «ξετινάζει» τον δημόσιο χαρακτήρα του ΕΣΥ, τουλάχιστον έτσι όπως το γνωρίζαμε και υποθέτω ότι επειδή οι ιδιώτες γιατροί με τις 3,60 που θα αποζημιώνονται από το ΕΣΥ, (Γιατί αν τους πλήρωναν καλά, θα διορίζονταν στο δημόσιο σύστημα υγείας  και όχι part time ιατρική φροντίδα),  δεν θα εκτελούν ευσυνείδητα την εργασία τους, δηλαδή την ίαση του ασθενούς, απλά θα τους οδηγούν – για όσους έχουν «φράγκα», στις ιδιωτικές κλινικές.

Με λίγα λόγια το νομοσχέδιο του Θάνου Πλεύρη δεν θα εμπλουτίσει το ΕΣΥ με  γιατρούς αλλά θα πλουτίσει αυτούς που θα ασχοληθούν γιατί θα γίνουν «ντελιβεράδες» στις μεγάλες ιδιωτικές μονάδες φροντίδας μέσω των ιατρείων τους που θα διατηρούν.

Μπορεί αυτό στην Ξάνθη να μην το δούμε σε μεγάλο βαθμό, αλλά σίγουρα στις μεγάλες και ανώνυμες πόλεις της Ελλάδος θα γίνει κανόνας.

Οι συνεργάτες γιατροί ή όπως αλλιώς τους πούνε, θα γίνουν «αντιπρόσωποι» ιδιωτικών κλινικών και πολυιατρείων.

Και όποιος έχει λεφτά θα ζήσει, όχι ότι γινόταν κάτι διαφορετικό όλα τα χρόνια που υφίσταται το ΕΣΥ και το περίφημο ΙΚΑ αλλά κάπως έτσι γινόταν.

Τώρα όλο αυτό που οικοδόμησε ο Πλέυρης και πέρασε από την Βουλή χωρίς να ματώσει ρουθούνι, και ο βομβαρδισμός από την Ελληνική  ελεγχόμενη «τηλεόραση» συνεχίζεται με το που «τραγουδούσε» ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα πιθανών και να σχετίζονται.

Και ως δια μαγείας μόλις ψηφισθεί το νομοσχέδιο που κλειδώνει το μέλλον της υγείας για τα επόμενα 50 χρόνια, να δείτε που οι «εκτελεστές» της συνείδησης θα βρούνε άλλο θύμα και θα το πετσοκόψουν φταίει δεν φταίει προφανώς κατόπιν εντολής.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΡΗ όπως έλεγε και ο αείμνηστος ηθοποιός Σπύρος Καλογήρου.

Ελλάς το μεγαλείο σου.

Και συ φουκαρά Έλληνα φορολογούμενε εφ όσον δεν έχεις λεφτά θα … πεθάνεις.

Κλείστε τις τηλεοράσεις και στήστε το αυτί σας γιατί μέχρι να νοικιάζουμε το ρεύμα και το νερό με την ώρα αλλά Νότια Αμερική, έχουμε να φάμε πολύ «πλύσιμο» από τα τηλεοπτικά δίκτυα απολύμανσης της σκέψεις.

Καλημέρα σας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ.