Π. ΔΑΣΚΑΛΌΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Γ. ΙΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΒΕ

 

Τους γνωστούς επιχειρηματίες της Ξάνθης Π. Δασκαλόπουλο που δραστηριοποιείτε στην εμπορία και service ελαστικών, στην εστίαση με την ναυαρχίδα της εστίασης PORTO AVDIRA και φυσικά με το κομμάτι της ΒΙΟΤΕΛ, το Ξενοδοχείο XANTHIT HOTEL, και τον Γ. Ιερόπουλο που δραστηριοποιείτε στα φίλτρα νερού και την φιλοξενία διαθέτοντας ένα ξενοδοχείο στους ΤΟΞΟΤΕΣ και ένα καταφύγιο στα ορεινά της Ξάνθης.

Οι δύο επιχειρηματίες τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση της κοπής της πίτας του Επιμελητηρίου της Ξάνθης που είναι μέλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γ. Ιερόπουλος είναι πρόεδρος των ξενοδόχων Ξάνθης και όταν ήρθε η ώρα να απευθύνει τον σχετικό χαιρετισμό ως θεσμικό πρόσωπο, κάλεσε όλους τους επαγγελματίες και φορείς να γίνουν μία γροθιά, να συνεργαστούν και να προτείνουν λύσεις για την προσέλκυση επισκεπτών στην Ξάνθη, η οποία σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία είναι ουραγός στο παραπάνω θέμα.

Ας ελπίσουμε ότι το κάλεσμα του Γ. Ιερόπουλου θα πιάσει τόπο και οι θεσμικοί φορείς θα αφήσουν στην άκρη τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και θα δούνε το καλό του τόπου.