Αλέξανδρος Νταμπουρατζής: Η ΔΕΕΠ Ξάνθης στηρίζει την women act

Πετυχημένη κρίθηκε από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Αλέξανδρο Νταμπουρατζή η εκδήλωση στον πολύ χώρο τέχνης και πολιτισμού, η εκδήλωση της ΜΚΟ Women act, παρουσία της υφυπουργού Σοφίας Ζαχαράκη η οποία στηρίζει την προσπάθεια οι γυναίκες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να λάβουν λόγο και να παράξουν έργο μέσα από τις δράσεις που καθορίζονται.

Όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ οι δράσεις δεν εξαιρούν γυναίκες οι οποίες μπορούν να συμμετέχουν στις δράσεις της ΜΚΟ ανεξαρτήτου θρησκείας.

Αναφέρει σχετικά στην ανάρτηση του.

Μία πολύ καλή εκδήλωση με κεντρική ομιλήτρια την εξαιρετική Υφυπουργό Σοφία Ζαχαρακη πραγματοποιήθηκε. Ο ρόλος των γυναικών στην κοινωνία είναι σημαντικός και επιβεβλημένος!!!

Η Δ.Ε.Ε.Π. Ξάνθης ειναι πάντα παρούσα στα κοινωνικά δρώμενα του Νομού!!!

Σοφία Ζαχαράκη:Η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη διαθέτει «τουριστικά όπλα»

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση επ ευκαιρία της παρουσίας της,  η Σοφία Ζαχαράκη ξεχώρισε την περίπτωση του περιπατητικού – πεζοπορικού τουρισμού, του ορεινού τουρισμού, του ιαματικού τουρισμού καθώς επίσης του γαστρονομικού και οινικού τουρισμού «ως τα κρυφά όπλα που διαθέτει η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στην προσπάθεια μίας δυναμικής εξωστρέφειας μέσω του τουρισμού». Συγκεκριμένα, τόνισε ότι «επιλογές ταξιδιού που προσφέρουν οι ειδικές μορφές τουρισμού, σαν θρησκευτικό τουρισμό, τον γαστρονομικό τουρισμό και τον οινοτουρισμό, τον τουρισμό ευεξίας μπορούν να δώσουν μια ουσιαστική λύση στο πρόβλημα της μικρής χρονικής διάρκειας της τουριστικής σεζόν και να εμπλουτίσουν σημαντικά το τοπικό τουριστικό προϊόν, σε πλήρη συμφωνία με την τάση της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς. Την ίδια στιγμή, ο συνεδριακός τουρισμός αλλά και ο εκπαιδευτικός τουρισμός έρχονται να συμπληρώσουν μια εικόνα δυναμικής προοπτικής για την περιφέρεια.»