Δυναμικό παρών έδωσε αντιπροσωπεία της παράταξής μας στη μεγάλη κινητοποίηση που έγινε στην Ξάνθη με στόχο να καταδειχθούν τα προβλήματα που ταλανίζουν το Νοσοκομείο της Ξάνθης και το έχουν φέρει στο χείλος της καταστροφής.

Το ζήτημα έχει πολύ σοβαρές προεκτάσεις καθώς απειλεί ευθέως το δικαίωμα πρόσβασης των πολιτών της ΠΕ Ξάνθης σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και φυσικά πρέπει να αναληφθούν σοβαρές πρωτοβουλίες ώστε να αναστραφεί αυτή η κατάσταση και το Νοσοκομείο να επανέλθει σε πλήρως λειτουργική κατάσταση.

Φυσικά το πρόβλημα του Νοσοκομείου είναι ένα πρόβλημα που αφορά όλους και όλες μας και γι’ αυτό το λόγο με πρωτοβουλία του Ξανθιώτη Περιφερειακού Συμβούλου Ιρφάν Χατζηγκενέ, ζητήσαμε να συζητηθεί τοι θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αλλά η διοίκηση της Περιφέρειας απέδειξε την ανάλγητη και αδιάφορη στάση της απορρίπτοντας το συγκεκριμένο αίτημα.

Είναι γεγονός ότι η διοίκηση κατατάσσει τους πολίτες της Περιφέρειας μας σε πολίτες Α και Β κατηγορίας, αφού δεν ενδιαφέρεται ώστε να έχουν όλοι ίδια και ίσα δικαιώματα.

Άντε τώρα να πείσει ο Μέτιος τους Ξανθιώτες ότι βάζοντας πλακάκια στα νοσοκομεία και αλάζοντας πόρτες και παράθυρα νοιάζεται για την υγεία τους.