Αλέξανδρος Νταμπουρατζής: Πήραν μπρος η μηχανές

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αλέξανδρος Νταμπουρατζής εύχεται στους υποψηφίους βουλευτές του κόμματος της ΝΔ στην Ξάνθη, καλό αγώνα.

Αναφέρει σχετικά κατόπιν ερωτήματός μας.

«Ως πρόεδρος της ΔΕΕΠ και εκπρόσωπος του κόμματος της ΝΔ στην Ξάνθη, σκοπός μας είναι να πάρουμε την αυτοδυναμία, σαφώς και δεν περιμένουμε από την πρώτη εκλογική διαδικασία αλλά στόχος είναι η αυτοδυναμία για να υπάρξει η συνέχεια της διακυβέρνησης και η συνέπεια λόγου και έργων.

Ο Αλέξανδρος Νταμπουρατζής έχει την πεποίθηση ότι η ΝΔ στην Ξάνθη, θα είναι πρώτο κόμμα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Ως πρόεδρος της ΔΕΕΠ θα ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους του κόμματος. Είμαι πεπεισμένος ότι τα ονόματα που θα ανακοινωθούν πρόκειται για ανθρώπους οι οποίοι είναι εξαιρετικοί πολίτες και ο καθένας πετυχημένοι στον τομέα του και εύχομαι το καλύτερη για όλους και είμαστε βέβαιοι ότι η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα στο νομό»

Δεσμεύθηκε ότι η στάση της ΔΕΕΠ θα είναι αμερόληπτη απέναντι στου υποψηφίους «Μην ξεχνάμε ότι οι υποψήφιοι τρέχουν πρώτα για το κόμμα και δευτερευόντως για τον εαυτό τους. Ο αγώνας πάντοτε από τα στελέχη της ΝΔ ήταν σε πολιτισμένα επίπεδα, έτσι και τώρα θα κρατήσουμε το ήθος που αρμόζει στο κόμμα. Η ΔΕΕΠ κατηγορηματικά δεν παίρνει θέση για κανέναν υποψήφιο.  Και ξεκινάμε, οι μηχανές πλέον πήραν μπροστά. Είμαστε επίσημα σε προεκλογική περίοδο. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι ο Πρωθυπουργός τήρησε θεσμικά  την δέσμευση του. Ουσιαστικά είμαστε στο τέλος της 4ετίας 21 Μαΐου οι εκλογές, τήρησε την υπόσχεσή του και δεν μένει να κερδίσουμε την αυτοδυναμία. Αν πάρουμε τις προγραμματικές δηλώσεις της προηγούμενης προεκλογικής περιόδου, θα δούμε ότι το μεγαλύτερο μέρος του κυβερνητικού έργου έχει υλοποιηθεί έστω και με τα όποια λάθη και τι όποιες παραλήψεις και  έχει δρομολογηθεί για υλοποίηση