Χ. ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ  ΚΑΡΦΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ “ΑΓΑΠΕΣ” ΤΟΥ Μ. ΤΣΕΠΕΛΗ;

Σαφέστατα και η ανάρτηση του πρώην δημάρχου Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλου  δεν είναι τυχαία και έχει συγκεκριμένο στόχο τον νυν δήμαρχο Ξάνθης Μ. Τσέπελη ο οποίος και μέσα από την ανάρτηση του «φωτογραφίζει» την συμπεριφορά του.

Ποιο συγκεκριμένα ο Χ. Δημαρχόπουλος αναφέρει στην ανάρτηση του και σαφώς δεν έχει άδικο αφού όλοι είναι «αγαπούλες» του Μ. Τσέπελη μέχρι να κάνει την δουλειά του. Δηλαδή να απολαύσει τα καλά της εξουσίας μαζί με τους ομοτράπεζούς του βεβαίως βεβαίως.

«Από την τοποθέτηση μου στο Καρπενήσι με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Οργάνωσης της ΚΕΔΕ.

“Στην Αυτοδιοίκηση, έχεις 2 δρόμους:

– είτε να υπόσχεσαι στους πάντες τα πάντα, να λες “θα τα φτιάξω όλα, αγάπες μου”, να λαϊκίζεις και να μη στεναχωρείς κανέναν (πρόσκαιρα πάντα),

– είτε να δουλεύεις καθημερινά, νύχτα και μέρα, υπερνικώντας σκοπέλους, προβλήματα, κρατικές ανωμαλίες, νομικές ακρότητες και παραλογισμούς και εν τέλει να υλοποιείς έργα που μένουν για χρόνια.

Είναι καιρός να νικήσουμε και την ανικανότητα, την ανευθυνότητα, την αναξιοπιστία και την αδιαφορία.”

… και για αυτό στη Ξάνθη, επείγει και η αντικατάστασή τους με μία σοβαρή διοίκηση, η οποία θα παράγει έργο και για τη πόλη και για όλο τον  Δήμο».