Ο Μίχογλου έβαλε τα «γυαλιά» στον «μεγάλο» Τσέπελη

 

Εγκρίθηκε η πρόσληψη 4 υπαλλήλων για τη στελέχωση της Δημοτικής Αστυνομίας στον Δήμο Τοπείρου

ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ;

Σε λογικές συνθήκες ο δήμαρχος Ξάνθης Μ. Τσέπελης θα πρέπει να ντρέπεται. Δεν είναι δυνατόν ο δήμος Τοπείρου να προσλαμβάνει δημοτικούς αστυνομικούς και ο μητροπολιτικός δήμος να ακολουθεί ασθμαίνοντας τις εξελίξεις.

Δυστυχώς για τους Ξανθιώτες, ο δήμαρχός τους είναι κατά πολύ κατώτερος των περιστάσεων και άρα ανεπαρκείς.

Και μιας και μέσα στα καθήκοντα της δημοτικής αστυνομίας είναι και ο έλεγχος των θέσεων πάρκινγκ και εννοείτε η συλλογή των χρημάτων από τα παρκόμετρα, μήπως μπορεί η δημοτική αρχή να μας πει γιατί επιτρέπει την απώλεια εσόδων από τις θέσεις στάθμευσης;

Προφανώς και στην δημοτική αρχή, η φράση ότι των «φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» είναι άγνωστη και από ότι φάνηκε οι υπηρεσίες του δήμου Ξάνθης ελλείψει πολιτικών προϊσταμένων, οράματος και πολιτικού σχεδιασμού, δεν φρόντισαν να υποβάλλουν, σύμφωνα με την αντιπολίτευση, αίτημα πρόσληψης δημοτικών αστυνομικών.

Για μία ακόμη φορά, μικρότεροι δήμοι του μητροπολιτικού, όπως ο δήμος Τοπείρου, έβαλε τα γυαλιά στον Μ. Τσέπελη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Τοπείρου, εγκρίθηκε η πρόσληψη 4 δημοτικών αστυνομικών. Ποιο συγκεκριμένα:

Εγκρίθηκε η πρόσληψη τεσσάρων υπαλλήλων για τη στελέχωση της Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Τοπείρου, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Ανθρωπίνου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα του Υπουργείου Εσωτερικών.

Η πρόσληψη του ειδικού ένστολου προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας, πανεπιστημιακής (ΠΕ), τεχνολογικής (ΤΕ) και δευτεροβάθμιας (ΔΕ) εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα έπειτα από σχετική ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμά Μίχογλου δήλωσε: «Η δημιουργία Δημοτικής Αστυνομίας αποτελούσε ζητούμενο επί σειρά ετών, καθώς αντιμετωπίζει, με βάση τις αρμοδιότητές της, πολλά θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και την προστασία των δικαιωμάτων κάθε πολίτη. Ο Δήμος μας προσπαθεί να εκμεταλλευτεί κάθε δυνατή ευκαιρία με σκοπό την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους δημότες».