Η Μαίρη Τσιακίρογλου στον δήμο Μύκης για ευχές και στο Όλβιο για τις πανηγυρικές εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με ανάρτηση της υποψηφίας βουλευτού  της ΝΔ στην Ξάνθη, Μαίρη Τσιακίρογλου,  το Σαβατοκύριακό που μας πέρασε, ήταν γεμάτο από δραστηριότητες όπως οι ευχές στους συμπολίτες μας μουσουλμάνους στα χωριά του δήμου Μήκης όπου ευχήθηκε για το Ραμαζάν Μπαιραμ και ακολούθως στις πανηγυρικές εκδηλώσεις στο Όλβιο.

Ακούραστα, και όλες τις ώρες, η Μαίρη Τσιακίρογλου βρίσκεται «στο πόδι», προκειμένου να καταγράψει από πρώτο χέρι τους προβληματισμούς και τα «θέλω» των συμπολιτών της είτε βρίσκονται στον μητροπολιτικό δήμο, είτε στους περιφερειακούς, χωρίς να ξεχωρίζει κανέναν συμπολίτη μας είτε είναι Χριστιανός είτε Μουσουλμάνους.

Ποιο συγκεκριμένα η Μαίρη Τσιακίρογλου γράφει στην ανάρτηση της.

Την πρώτη ημέρα της επίσημης προκήρυξης των εκλογών μαζί με τους συνεργάτες μου βρεθήκαμε σε χωριά του Δήμου Μύκης όπου ευχηθήκαμε στους συμπολίτες μας μουσουλμάνους για την γιορτή του Ραμαζάν Μπαιραμ! Παραμονές του Αγ. Γεωργίου και επισκεφθήκαμε το Όλβιο στο Δήμο Τοπείρου όπου πραγματοποιήθηκαν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ολβίου πανηγυρικές εκδηλώσεις.

Μέχρι και την ημέρα των εκλογών θα βρεθούμε κοντά σε κάθε περιοχή σε κάθε χωριό του Νομού για να αναδείξουμε την κρισιμότητα των επόμενων εκλογών και να ζητήσουμε από τους συμπολίτες μας την εμπιστοσύνη τους για τους εκπροσωπήσουμε στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Προσωπικά να επαναλάβω ότι μια και μόνο φιλοδοξία έχω: να γίνω η δική σας, η δική σου φωνή.

Για όλα αυτά που αξίζουμε!

Για όλα αυτά που δικαιούμαστε!

#ξανθη #νομοσξανθης #ψηφιζουμεμαιρη #ηδικησουφωνη #εκλογες2023