Έντιμες πολιτικές κουβέντες, από έντιμους πολιτικούς της Ξάνθης.

Είναι αλήθεια ότι εδώ και πολλά χρόνια, οι  έντιμες πολιτικές κουβέντες από πολιτικά πρόσωπα της Ξάνθης είχαν πολύ καιρό να ακουστούν και αποδείχθηκε επίσης σε αυτές τις εκλογές, ότι η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να  συμπεριλάβει τον Ντελή Γιουσούφ στο ψηφοδέλτιο, ήταν μία σωστή επιλογή.

Μπορεί ο  κ. Ντελή Γιουσούφ να μην κέρδισε έδρα στην Ξάνθη στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση, αλλά κέρδισε την εκτίμηση του λαού της Ξάνθης Χριστιανών και Μουσουλμάνων, με την έντιμη και ξεκάθαρη θέση του λέγοντας ότι δεύτερη βγήκε η Μαίρη Τσιακίρογλου, πώς μπορώ εγώ να πάρω την θέση της στην λίστα, στις επαναληπτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου; ΕΥΓΕ.

Βέβαια το ερώτημα που τίθεται είναι πόσο «έντιμοι» ήταν οι γνωστοί «δημοσιογραφικοί» κύκλοι της Ξάνθης που το fake news το έχουν σαν κανόνα βιοπορισμού τους και που διέρρευσαν αυτό το «φασούλι» κατατάσσοντας στην δική τους βρώμικη λογική, την έντιμη Μαίρη Τσιακίρογλου και τον πολύ έντιμο Ντελή Γιουσούφ.

Σαφέστατα και η ευθύνη της ΔΕΕΠ Ξάνθης είναι μεγάλη που δεν βγήκε από την πρώτη στιγμή να διαψεύσει κάτι τέτοιο, εκτός αν έβαλε και αυτή το «χεράκι» της προκειμένου να αναδείξει την παντοδυναμία του Σ. Τσιλιγγίρη.

Η ΔΕΕΠ Ξάνθης  θα πρέπει, αν θέλει τα στελέχη και οι ψηφοφόροι της ΝΔ  να την σέβονται, να πάρει θέση.

«ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΑΠΟ ΤΟ «ΠΑΡΑΘΥΡΟ»  ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ‘’ΠΟΡΤΑ’’ – ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ – ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟ»

Με δήλωση του στην «Θ» ο Ντελή Γιουσούφ, υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ που ήρθε 4ος σε σταυρούς στην Ξάνθη, αναφορικά με όσα κυκλοφορούν στην «δημοσιογραφική» πιάτσα ότι ο Πρωθυπουργός θα παρακάμψει την Μαρία Τσιακίρογλου και στην θέση της θα βάλλει τον Ντελή Γιουσούφ, προκειμένου να συγκεντρώσει μειονοτικούς ψήφους και να διεκδικηθεί η δεύτερη έδρα στον νομό αν τα εκλογικά αποτελέσματα έδιναν αυτό το περιθώριο ακυρώνει τα fake news που βγήκαν από συγκεκριμένη μερίδα του τύπου εκπροσωπώντας συγκεκριμένο βουλευτικό γραφείο, προφανώς για να πουλήσουν εκδούλευση στον εργοδότη τους.

Ποιο συγκεκριμένα αναφέρει στην «Θ» Ο Ντελή Γιουσούφ.

«Μασάνε μια τσίχλα στην «πιάτσα» ότι ενδεχομένως ο Μητσοτάκης να με βάλει δεύτερο. Είμαι τέταρτος κατά αρχήν και πρέπει να είμαστε έντιμοι. Εγώ δεν θέλω να μπω από το παράθυρο, αφού δεν μπήκα από την πόρτα, κανονικά. Η Μαίρη Τσιακίρογλου είναι δεύτερη, ο Δημήτρης Σαλτούρος είναι τρίτος και εγώ τέταρτος. Σε καμία περίπτωση εγώ δεν θα αποδεχτώ τέτοια πρόταση. Δεν το δέχομαι. Είναι ανέντιμο. Αυτό ήθελα να πω για να το γνωρίζουν όλοι. Το πρωί που ξύπνησα, φόρεσα παντελόνι και όχι…μίνι φούστα. Όταν πρωτοβγήκε στον «αέρα» αυτό, με πήραν πολλοί τηλέφωνο. Εγώ τόσο καιρό μιλώ για τιμιότητα. Όσο φίλοι και να είμαστε με την οικογένεια Μητσοτάκη και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με την αδερφή του και με τα παιδιά τους, η φιλία είναι φιλία αλλά εδώ ο κόσμος – είτε με τον ένα είτε με τον άλλον τρόπο – με καταψήφισε. Πως θα αποδεχτώ εγώ κάτι τέτοιο; Εγώ δεν θα αφήσω τον Μητσοτάκη έτσι. Θα τον στηρίξω όσο μπορώ, αλλά από την στιγμή που προηγούνται οι άλλοι, καλό τους δρόμο. Δεν έχω καμία τέτοια απαίτηση, ούτε πρόκειται να το ζητήσω ποτέ. Δεν είναι στην συνείδησή μου. Μάλιστα συνομίλησα και με τον πατέρα της (σ.σ. της κ. Τσιακίρογλου) γιατί είπαν ότι βρίσκομαι καθοδόν προς Αθήνα για να κάνω τα «παζάρια» και του είπα ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και ότι είμαι στην Ξάνθη. Εγώ δεν παίζω τέτοια βρώμικα παιχνίδια. Και να μου γίνει η πρόταση – που δεν μου έχει γίνει – από την πρώτη στιγμή κοινοποίησα στους «δυνατούς» του κόμματος ότι τέτοιο θέμα δεν το συζητώ. Τελείωσε. Δεν μπορεί μια ζωή να μιλάμε για τιμιότητα και τώρα να αποδεχθώ τέτοιο πράγμα».