Νέο site, mail επικοινωνίας του ΑΟΞ.

Σε μία προσπάθεια να τηρηθεί η άμεση επικοινωνία με τους Ξανθιώτες και τόν τοπικό τύπο, ο ΑΟΞ κοινοποιεί τα νέα ηλεκτρονικά “εργαλεία”.

Όπως γνωρίζετε έχει βγει στον αέρα το επίσημο site του συλλόγου μας. Το https://aoxanthi.gr/ είναι πλέον εδώ , σύγχρονο και εύκολο για κάθε αναγνώστη , δημοσιογράφο ή φίλαθλο που θέλει να αντλεί καθημερινά πληροφοριές για τον σύλλογο μας.
Θα ανανεώνεται σε καθημερινή βάση και με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, θα συμπεριφέρεται στον ΑΟΞ όπως του αρμόζει, όπως αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα.
Τα δύο δεδομένα που δώσαμε βάση για την διευκόλυνση των πολιτών σε σχέση με τις συναλλαγές τους με τον αγαπημένο μας σύλλογο είναι :
α. Η δυνατότητα ηλεκτρονικής εγγραφής μέλους στον σύλλογο που γίνεται είτε μέσω google pay, είτε μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας (πλατφόρμα Stripe) είτε μέσω λογαριασμού τραπέζης (e-banking) της Τράπεζας Πειραιώς.
β. Η δυνατότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος των γονέων για τις ακαδημίες του συλλόγου με συμπλήρωση ειδικής φόρμας.
Για οποιαδήποτε απορία σας ή πληροφορία από τούδε και στο εξής μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα δύο mail που ακολουθούν σε σχέση με τον σύλλογο :