ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΣΤΟ ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ ΞΑΝΘΗΣ

Η οικογένεια Βογιατζή «έστησε» την επιχείρηση της στο Πετροχώρι γιατί δεν αρκούσε άλλος χώρος να στεγάσει την μαεστρία της στις εξειδικευμένες εργασίες που απαιτούνται στα OFF ROAD 4X4 οχήματα που κατακλύζουν τις εγκαταστάσεις του από όλη την Ελλάδα.

Πολύ σωστά διαβάσατε, αφού σχεδόν παραλαμβάνει τακτικά οχήματα  από κάθε γωνιά της Ελλάδας, προκειμένου να γίνει η «χειρουργική» επέμβαση και βελτιώσεις στις αναρτήσεις, τα αμορτισέρ και στα ψαλίδια προκειμένου το όχημα να ανταποκριθεί στις επιθυμίες του ιδιοκτήτη του.

Το εξειδικευμένο συνεργείο της οικογένειας Βογιατζή, έχει «απλώσει» την φήμη του σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και φυσικά στις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων.

Η εμπειρία σε αυτές τις παρεμβάσεις, η πλούσια παρακαταθήκη σε εξειδικευμένα ανταλλακτικά και ο πλήρης εξοπλισμός του συνεργείου, ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη του πελάτη και φυσικά της αγοράς.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η οικογένεια Βογιατζή στο Πετροχώρι, δεν εξαντλεί την δραστηριότητά της μόνο στις εξειδικευμένες παρεμβάσεις στα οχήματα, αλλά έχει στην διάθεση του πελάτη και το τμήμα που αναλαμβάνει τα service των ΙΧ και τον επαγγελματικών αυτοκινήτων.

ΚΑΙ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η οικογένεια Βογιατζή που έχει τις εγκαταστάσεις της στο Πετροχώρι της Ξάνθης, δεν ασχολείται μόνο με το service, την συντήρηση και επισκευή των οχημάτων, αλλά διαθέτει μία πλήρη γκάμα μηχανημάτων χωματουργικών εργασιών.