ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ/ ΤΑ «ΠΗΡΕ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟ;

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ» ΛΕΞΗ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ ΧΑΝΟΥΝ 100.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ

Φήμες αναφέρουν ότι ο δήμαρχος Μ. Τσέπελης, τα «πήρε» άσχημα με αυτά που είπε ο Δημαρχόπουλος για το δημοτικό πάρκινγκ, ότι δηλαδή δεν έκανε επί 4 χρόνια αυτά που έπρεπε για να λειτουργήσει.

Δεν γνωρίζουμε αν η αιτία που τα «πήρε» στο κρανίο ο Τσέπελης έχει να κάνει με αυτά που είπε ο Δημαρχόπουλος για το κλειστό δημοτικό πάρκινγκ ή γιατί έβαλε στο πρόγραμμα του, αν γίνει δήμαρχος, να το λειτουργήσει, ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα.

Ο Μ. Τσέπελης μπορεί να θύμωσε για αυτά που είπε ο Δημαρχόπουλος για το δημοτικό πάρκινγκ αλλά , όμως δεν ακούσαμε να πει κάτι για την άλλη μεγάλη ατασθαλία που αν υπήρχαν εισαγγελείς και σοβαρή αποκεντρωμένη διοίκηση, θα έπρεπε να καθίσουν στο σκαμνί τον νυν δήμαρχο για παράβαση καθήκοντος.

Ποιο συγκεκριμένα, εμμέσως πλην σαφώς, ο πρώην δήμαρχος Χ. Δημαρχόπουλος, κατηγόρησε τον νυν δήμαρχο, ότι έχει κάθε μήνα επί 4 χρόνια, απώλεια εσόδων στον δήμο, από την ελεγχόμενη στάθμευση.

Με λίγα λόγια, ο Μ. Τσέπελης, τα «πήρε» στο κρανίο όπως μαθαίνουμε γιατί ο Δημαρχόπουλος τον κατηγόρησε για ολιγωρία στο θέμα του δημοτικού πάρκινγκ και δεν νοιάστηκε για την βαρύτατη κατηγορία που του «φόρτωσε» ότι στερεί από τους δημότες κάθε μήνα, επί 4 χρόνια πάνω από 10.000 ευρώ.

Δηλαδή, με έναν πρόχειρο υπολογισμό, ο δήμος Ξάνθης και κατ επέκταση, οι δημότες, χάνουν από την αδιαφορία του δημάρχου Τσέπελη 400.000 ευρώ σε ολόκληρη την θητεία του και δεν ιδρώνει το αυτί του.

Κάποιος ελεγκτικός μηχανισμός  που να σέβεται τους Ξανθιώτες και να βάλει τον Τσέπελη στο σκαμνί για παράβαση καθήκοντος ή λίγο ποιο διαφορετικά, μα δεν βρέθηκε ένας Ξανθιώτης να μηνύσει τον δήμαρχο για απώλεια εσόδων ως δημότης του δήμου Ξάνθης εξ αιτίας της αδιαφορίας του;

Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΤΟΥ ΕΣΥ

Και να λοιπόν, για μία ακόμη φορά,  καλείτε ο έμπειρος πολιτικός να βγάλει τα κάρβουνα από την φωτιά, αναφορικά πάντοτε με το ΕΣΥ που ήδη βρίσκεται στην εντατική με πρώτο και καλύτερο το ΕΚΑΒ. Ένα ΕΚΑΒ που ταλαιπωρεί τον κόσμο εδώ και πολλά χρόνια και ειλικρινά δεν ξέρω αν τα πληρώματα του με την συνδρομή στρατιωτικού προσωπικού καθώς και της πυροσβεστικής,  θα καταφέρουν να σώσουν τον κοσμάκι όμως δεν πρέπει η κυβέρνηση και ο υπουργός της να ξεχνούν ότι μπορεί οι πολίτες να πηγαίνουν έγκαιρα στο νοσοκομείο, όμως δεν πρέπει να πεθαίνουν εκεί από έλλειψη υγειονομικού και ιατρικού προσωπικού.

Καλές οι λύσεις ανάγκης, αλλά το ζητούμενο είναι να υπάρχουν και γιατροί μέσα στα νοσοκομεία να γιατρεύουν τον κόσμο.

Τι να το κάνω αν οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν στο δρόμο αλλά στα … νοσοκομεία.