«Πρωινή» βάρδια ο κλέφτης

Με ανάρτηση του στην σελίδα «Στραβά και Ανάποδα», ο υπεύθυνος του καταστήματος Nova απέναντι από τα δικαστήρια, γνωστοποίησε την διάρρηξή του καταστήματος του τις πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Ο Ανέστης Αντωνιάδης με τον γνωστό γλαφυρό τρόπο γραφής, παρουσιάζει το συμβάν της διάρρηξης. Να πούμε καλό κουράγιο στον επιχειρηματία και να σημειώσουμε ότι  πλέον οι επαγγελματίες της Ξάνθης, εκτός από την οικονομική λαίλαπα που έχει χτυπήσει την αγορά της, δέχεται και τα χτυπήματα των γνωστών – αγνώστων «επιδρομέων».

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

Σήμερα στις 5:00 το κατάστημα μας στην Nova Ξάνθης απέναντι από τα δικαστήρια, πέσαμε θύμα διάρρηξης από τον συγκεκριμένο “Τζέντλεμαν”, όπου μας απέσπασε σημαντικό χρηματικό ποσό.

Ο συγκεκριμένος λοιπόν, έχει διαρρήξει άλλα 3 καταστήματα και έχει κάνει απόπειρα σε άλλα 2 καταστήματα, κυρίως υγειονομικού ενδιαφέροντος!

Είναι νέος στο πάνθεον της πόλης. Έχει ένα με ενάμιση μήνα που έχει ανοίξει τα φτερά του στην νέα επαγγελματική του δραστηριότητα. Δουλεύει πρωινή βάρδια κυρίως 4 με 5. Εκεί που είναι ο ύπνος βαθύς!

Εδώ να τονίσω και να εξήρω την άμεση επέμβαση και συμπεριφορά της αστυονομίας Ξάνθης και της αξιωματικού υπηρεσίας!