Αλλοδαποί σκοτώνουν Έλληνες μέσα στην Ελλάδα. Κανείς δεν συγκινείται

 

ΕΒΡΟΣ: ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΚΚΕΛ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ

Β. ΤΣΙΟΜΠΑΝΙΔΗΣ: Τα Αθηναϊκά πληρωμένα από την κυβέρνηση ΜΜΕ όλη μέρα ασχολούνται με τον αστυνομικό που πυροβόλησε και σκότωσε τον Σύρο διακινητή,  κλέφτη και σεσημασμένο κακοποιό

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Συνελήφθη 33χρονος αλλοδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 57χρονου Έλληνα στους Κήπους Έβρου

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ βάλει κατά τον μέσων ενημέρωσης των Αθηνών τα οποία ενώ προβάλλουν θέματα που δεν ενδιαφέρουν την κοινή γνώμη, σε μία προσπάθεια αποσυντονισμού της κοινωνίας, όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ, δεν ασχολούνται με τις καθημερινές απώλειες ψυχών Ελλήνων πολιτών από αλλοδαπούς εγκληματίες που κυκλοφορούν ανενόχλητοι στην Θράκη και τον Έβρο.

Ποιο συγκεκριμένα:

Ο χρήστης Βάκης Τσιομπανίδης:  Μαθαίνω πως πέθανε ο 57 χρονών Έλληνας που δέχτηκε επίθεση με σιδερολοστό και στην συνέχεια τον πάτησε με το αυτοκίνητο στο τελωνείο των Κήπων Τούρκος πολίτης.

 

Τα Αθηναϊκά πληρωμένα από την κυβέρνηση ΜΜΕ όλη μέρα ασχολούνται με τον αστυνομικό που πυροβόλησε και σκότωσε τον Σύρο διακινητή,  κλέφτη και σεσημασμένο κακοποιό. Ούτε κουβέντα για το φονικό του Τούρκου στους Κήπους, ούτε κουβέντα για τους 3 νεκρούς το τελευταίο διάστημα στην Θράκη από διακινητές που οδηγούν επίτηδες στο αντίθετο ρεύμα για να μην τους καταδιώκει η αστυνομία, ούτε κουβέντα για την ηλικιωμένη που λαθρομετανάστες την χτύπησαν, την έδεσαν για να την ληστέψουν και η γυναίκα είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση στην ΜΕΘ.

Τελικά για να υπάρξει θέμα για τα π@στ@κάναλα των Αθηνών θα πρέπει το θύμα να φοράει μπλουζάκι του gay pride ή να φωνάζει κάποιος πως ο Μητσοτάκης είναι γκόμενος ή ακόμη ακόμη και έξυπνος, ειδάλλως η μισή Ελλάδα να πεθάνει, για αυτούς δεν θα αποτελεί θέμα.

Όπως και να έχει καλό παράδεισο στον άνθρωπο, κρίμα στην οικογένεια και στα παιδιά του.

Ελπίζω στην παραδειγματική τιμωρία του Τούρκου που σκότωσε Έλληνα χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο μέσα στην Ελλάδα.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

Συνελήφθη χθες (7-7-2023) το απόγευμα, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 33χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο.

Ειδικότερα ο δράστης μετέβη με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο ανωτέρω Συνοριακό Σημείο  προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη Χώρα, όπου κατά την αναμονή του για έλεγχο διαπληκτίστηκε με 57χρονο ημεδαπό – οδηγό έτερου Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου. Κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού τους, ο δράστης παρέσυρε με το όχημά του τον 57χρονο ημεδαπό, ο οποίος είχε εξέλθει από το αυτοκίνητό του, προκαλώντας του βαριές σωματικές βλάβες.

O τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου και νοσηλεύεται.

Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσω τέλεσης αξιόποινης πράξης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ: ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΑΛΛΙΑ;;;

Φιλοξενήσαμε τις θέσεις του προέδρου του ΑΚΚΕΛ Βάκη Τσιομπανίδη, χωρίς να υιοθετούμε τις σκληρές εκφράσεις για τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη, φράσεις που δεν υιοθετούμε για κανέναν λόγο, αλλά δεν επιβάλουμε λογοκρισία σε κανέναν.

Παρουσιάζουμε την θέση του προέδρου του ΑΚΚΕΛ Β. Τσιομπανίδη, γιατί μέσα από τις «αράδες» του, δυστυχώς, έχουμε μπροστά στα μάτια μας τις σκηνές από την φλεγόμενη Γαλλία και απλά αναρωτιόμαστε, με τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στον τόπο μας και που έχουν να κάνουν με αλλοδαπούς κακοποιούς που σκορπίζουν τον τρόμο, την βία και τον θάνατο άνετα, χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια να ενσωματωθούν στην Ελληνική πραγματικότητα, αλλά, αντίθετα, βλέπουμε σκηνές και προσπάθειες να προσαρμόσουν τους Έλληνες στην δική τους πραγματικότητα που κρύβει μέσα της την βία.

Σαφέστατα και η Ελληνική Πολιτεία κάνει ότι είναι δυνατόν να παρουσιάσει με ευθύνη την στήριξη της ασφάλειας, όχι μόνο στην Θράκη, αλλά και στα μεγάλα αστικά κέντρα της Χώρας μας όπως Αθήνα και Θεσσαλονίκη όπου οι αλλοδαποί μαχαιρώνουν ή ανταλλάσσουν πυροβολισμούς ανάμεσα στους ανυποψίαστους πολίτες.

Φτάνει άραγε η προσπάθεια της Ελληνικής Πολιτείας για να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους Έλληνες πολίτες όπου δυστυχώς μέσα στην δίνη της άσχημης πραγματικότητας τους ξεχνάμε;

Είναι διάχυτη η αίσθηση στους Έλληνες πολίτες, ότι η πολιτεία είναι «δημοκρατική» με τους λαθρομετανάστες και κάθε λογής κακοποιά στοιχεία που κρύβονται ανάμεσά τους, πολύ σκληρή και αδιάφορη για τους Έλληνες πολίτες που υφίστανται την βία των αλλοδαπών από την μία πλευρά και την αδιαφορία της πολιτείας από την άλλη.

Αλήθεια, με τόσο «φωλιασμένο» μίσος και από τις δύο πλευρές, των αλλοδαπών «εποικιστών» από την μία και των Ελλήνων πολιτών από την άλλη;;;

ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;