«Η Ξάνθη αλλιώς» ο τίτλος του συνδυασμού, του υποψήφιου Δήμαρχου Ξάνθης Στράτου Κοντού.

Με τον συνδυασμό «Η Ξάνθη Aλλιώς» διεκδικεί τον Δήμο Ξάνθης στις εκλογές του Οκτωβρίου ο Στράτος Κοντός σύμφωνα με δήλωσή στο fb:

«Πιστεύω σθεναρά ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου αποτελούν μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για τη σύγχρονη ιστορία της Ξάνθης. Μετά από μια δύσκολη περίοδο γεμάτη απραξία και κακές αποφάσεις από τη σημερινή δημοτική αρχή, θεωρώ ότι είναι ανάγκη να αναλάβουμε την ευθύνη και να δράσουμε για το μέλλον του τόπου μας» σημειώνει ο ίδιος.

«Αποδέχομαι την πρόκληση, και μαζί με μια ομάδα νέων και έμπειρων αυτοδιοικητικών οραματιζόμαστε την Ξάνθη αλλιώς, και όλοι μαζί γινόμαστε οι πρωταγωνιστές της μεταμόρφωσης. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να μετατρέψουμε το Δήμο μας σε πρωταγωνιστή, ικανό να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες του ευλογημένου μας τόπου και αποτελεσματικό για τον δημότη» προσθέτει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης.

«Με πίστη για το αποτέλεσμα, αποφασιστικότητα για να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση και συνεργασία σε κάθε τομέα, δημιουργούμε ένα μέλλον γεμάτο ευκαιρίες για όλους. Στον κοινό μας αγώνα, καλούμε όλους τους πολίτες της Ξάνθης να ενωθούμε και να κάνουμε τη διαφορά με τις πράξεις μας, να δείξουμε ότι η αλλαγή ξεκινά από εμάς, από τη συνεισφορά και την ενεργό συμμετοχή μας. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου δηλώνουμε παρόντες και με σκληρή δουλειά, σχεδιάζουμε το αύριο, δημιουργώντας την Ξάνθη αλλιώς» καταλήγει ο Στράτος  Κοντός,

«ΞΑΝΘΗ ΑΛΛΙΩΣ»

Είναι το όνομα του συνδυασμού της δημοτικής παράταξης με επικεφαλής τον Στράτο Κοντό που διεκδικεί την διακυβέρνηση του δήμου Ξάνθης.

Χωρίς να μιλήσουμε με τον ίδιο τον υποψήφιο δήμαρχο Στράτο Κοντό, γνωρίζοντας όμως τα «θέλω» του για την πόλη της Ξάνθης, θα προσπαθήσουμε να «διαβάσουμε» τον τίτλο της παράταξης που ο ίδιος επέλεξε και στέλνει μέσα από αυτόν τον τίτλο, το δικό του μήνυμα στους Ξανθιώτες που θέλουν επιτέλους, να δουν την «Ξάνθη Αλλιώς».

Δεν γνωρίζουμε αν θα κατέβει στις εκλογές με αυτόν τον τίτλο ή απλά εκθέτει την σκέψη και την διάθεση του να δει την Ξάνθη, αλλιώς, μετά από πολύ δουλειά, οργάνωση, προγραμματισμό, βοηθώντας τους ανήμπορους για να ακολουθήσουν και να βγάλει μπροστά ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά.

Αν παρατηρούσαμε όλοι, την πορεία της διακυβέρνησης του δήμου Ξάνθης τις τελευταίες δεκαετίες, θα βλέπαμε όλοι, ότι ήταν μαθηματικά βέβαιο, ότι η Ξάνθη θα κατέληγε στα χέρια του χειρότερου και ποιο αδιάφορου δημάρχου, Μ. Τσέπελη και των ομοίων του, εξουσιομανών, στενών συνεργατών.

Αυτό «φώναζε» από μακριά και μοιραία η πόλι, έπιασε «πάτο».

«Η ΞΑΝΘΗ ΑΛΛΙΩΣ» μια απλή, καθημερινή φράση που όλοι μας χρησιμοποιούμε για οτιδήποτε διαφορετικό θέλουμε να πούμε, από ότι συνήθως λέμε.

Όλοι μας θέλουμε να δούμε την πόλι μας «αλλιώς», αλλά, κανένας μας δεν τόλμησε να αλλάξει πράγματα με την ψήφο μας, που οδήγησαν την πόλη στο «θολό» σήμερα, στο άγνωστο αύριο.
Εμείς, ως Ξανθιώτες, ψηφίζαμε ότι «λάχει» και αυτοί που ψηφίζονταν απλά, έκαναν ότι «λάχει».

Το σύνθημα η «ΞΑΝΘΗ ΑΛΛΙΩΣ», θα πρέπει να γίνει κτήμα μας, και μέσα από αυτό το σύνθημα, πρέπει να δούμε την πόλη μας αλλιώς. Να την πονέσουμε, να την νοιώσουμε δικιά μας και να δουλέψουμε αλλιώς.

Να την κάνουμε πιο φιλόξενη στους Ξανθιώτες, να την αγαπήσουμε όπως αγαπάμε τον εαυτό μας και να την δούμε «ΑΛΛΙΩΣ» όχι γιατί πρέπει, αλλά γιατί θέλουμε. Κυρίως όμως, γιατί θέλουμε να βρούμε τον άνθρωπο που θα μας εμπνεύσει και θα μας κάνει να θέλουμε να δούμε την «ΞΑΝΘΗ ΑΛΛΙΩΣ».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ