Ο Ταρενίδης Αναστάσιος συνοδοιπόρος με την “Ξάνθη Αλλιώς” και τιμονιέρη τον Στράτο Κοντό

Έχουμε γράψει επανειλημμένα ότι ο Στράτος Κοντός, έχει επιλέξει συνοδοιπόρος σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα να αλλάξει την Ξάνθη, που έχουν αποδείξει ότι δουλεύουν για το κοινό καλό και θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους με τον ίδιο ζήλο, χωρίς τυμπανοκρουσίες και έργα βιτρίνας, όταν οι Ξανθιώτες τους τοποθετήσουν με την ψήφο τους στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μία τέτοια επιλογή του Στράτου Κοντού, είναι ο φαρμακοποιός Αναστάσιος  Ταρενίδης όπου στο βιογραφικό του αποτυπώνεται ξεκάθαρα, λιτά και μεστά, ο καθημερινός του αγώνας στα κοινά. Όχι μόνο στα συντεχνιακά του θέματα, αλλά πρόεδρος και μέλος της ποδοσφαιρικής κοινότητας της Ξάνθης θέση που απαιτεί ομαδικό πνεύμα και πνεύμα συνεργασίας και φυσικά ομαδική δουλειά.

Ο Αναστάσιος Ταρενίδης, εκτός από άριστος επιστήμονας και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την στήριξη των συναδέλφων του για να τους εκπροσωπήσει,  είναι άνθρωπος που συνεργάζεται με ομαδικότητα, υπομονή, επιμονή και  θέλει ο τόπος του να προκόψει και ξέρει, άλλωστε όπως όλοι συνεργάτες του υποψηφίου δημάρχου Στράτου Κοντού, ότι για να αλλάξει η Ξάνθη θέλει δουλειά πολύ.

Πολιτικοί που λένε λίγα για τον εαυτό τους και μιλούν περισσότερο για την ανάδειξη του τόπου τους, οι Ξανθιώτες, που είναι μαθημένοι αλλιώς από τις μέχρι σήμερα ανεπαρκείς δημοτικές διοικήσεις, δεν έχουν παρά να τους εμπιστευτούν γιατί είναι νέοι, δουλεύουν και θέλουν να δουλέψουν για την πόλη τους, για τον τόπο τους.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ