Συνεχίζει δυναμικά τις επαφές του ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την Περιφερειακή Σύνθεση Αργύρης Προμοίρας.

Ο πετυχημένος επιχειρηματίας και ελαιοπαραγωγός από το Πόρτο Λάγος, γνώστης των προβλημάτων της αγοράς, συνεχίζει ακούραστα να συναντιέται με εργαζόμενους, ανθρώπους της αγοράς και να σχηματίζει το πλάνο των θεμάτων που θα προωθήσει στο Περιφερειακό Συμβούλιο αν οι Ξανθιώτες επιλέξουν με την ψήφο τους να τον τοποθετήσουν στα έδρανα του.

Ακούραστος, αεικίνητος, χωρίς δεσμεύσεις και αγκυλώσεις, μεταφέρει και στο τελευταίο χωριό της Ξάνθης το πρόγραμμα της παράταξης του για το μέλλων της Περιφέρειας.

Με προίκα την αγάπη του κόσμου, την εμπειρία και την γνώση των κοινωνικών και οικονομικών θεμάτων που απασχολούν την καθημερινότητα του Ξανθιώτη, είτε στον κάμπο, είτε στα ορεινά,  ξεκινά τον προεκλογικό του αγώνα και περιμένει την στήριξη των Ξανθιωτών γιατί απλούστατα είναι ο δικός τους άνθρωπος.

Ποιο συγκεκριμένα αναφέρει σε ανάρτηση του.

Με τις επισκέψεις καθημερινά σε οικισμούς του Νομού δείχνω έμπρακτα ότι για εμένα προσωπικά μετράει η επαφή με τον πολίτη και όχι οι υποσχέσεις. Δίπλα στο πολίτη για την εξυπηρέτηση των αναγκών του και την δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης παραμένοντας σταθερά άνθρωπος. Προμοίρας Ανάργυρος (Αργύρης) Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδιασμό Περιφερειακή Σύνθεση και υποψήφιο Περιφέρειάρχη τον Χριστόδουλος Τοψίδης ..