27η Δεξιοτεχνία Αλεξανδρούπολης

Για μία ακόμη φορά ο Νεκτάριος Καραμανώλης του Γιάννη,  έκανε περήφανη την Ξάνθη συμμετέχοντας και ανεβαίνοντας στο 2ο σκαλί του βάθρου των νικητών και στέλνοντας το ξεκάθαρο μήνυμα του έντιμου συναγωνισμού.

Ένας νέος άνθρωπος που έμαθε από πολύ νωρίς να αγωνίζεται τίμια, κοπιαστικά, με υπομονή και επιμονή, είναι χρήσιμος για την κοινωνία και στολίδι για τον  κόσμο της Ξάνθης.

Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος αποτελούμενο από 13 αγώνες.

Είναι 2 θεσμοί Κυπέλλων Ανατολικού και Δυτικού, όπου σε συνδυασμό με τους απαιτούμενος αριθμούς συμμετοχών μπαίνεις σε κατάταξη για το Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος.

Κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία Racing 1 καθώς παραμένει 1ος στην κατάταξη του Ανατολικού Κυπέλλου(Κιλκίς,Σέρρες,Δράμα,Ξάνθη,Αλεξανδρούπολη,Ορεστιάδα)

Η τελευταία μάχη για τη 1η θέση θα γίνει στη 1 Οκτωβρίου στη Δράμα.

Φέτος είναι μια δυναμική χρόνια για τον Νεκτάριο Καραμανώλη καθώς μετράει πολλές διακρίσεις στα βάθρα καθώς και ταχύτερους χρόνους γενικής κατάταξης.

Οι χορηγοί του όλα αυτά τα χρόνια είναι που κρατάνε ζωντανές τις προσπάθειες του για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος.

Αναφορά στους χορηγούς:

1) Flor Oil: Κατασκευαστής Λαδιών κάθε χρήσης και Certus Lubricants το όνομα του προϊόντος, η έδρα τους βρίσκεται στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης και αποτελεί την επανάσταση στα Λάδια με άψογη ποιότητα και χαμηλή τιμή!

2) Car Service & Performance Ζερζελίδης: Συνεργείο αυτοκινήτων στη Ξάνθη το οποίο μας στηρίζει από το πρώτο “Βρεφικό” βήμα μας στους αγώνες αυτοκινήτων. Εστιάζουν στην άψογη λειτουργία του αυτοκινήτου πριν και μετά από κάθε αγώνα, καθώς και για την άμεση αποκατάσταση βλαβών.

3) LuxuryGarage: Το γνωστό πλέον σε όλη την Ελλάδα μέσω του Tik Tok LuxuryGarage ειδικεύεται στην εξωτερική και εσωτερική ομορφιά των αυτοκινήτων με πολυετή εμπειρία και έμφαση στη λεπτομέρεια!

4) Bari Parts: Μάντρα ανταλλακτικών με μια τεράστια ποικιλία για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου!

5) DrivePark: Πίστα καρτ η οποία βρίσκεται στο Νέο Ρύσιο, Θεσσαλονίκης και αποτελεί το Σπίτι του Motorsport σε ολόκληρη τη Βόρειο Ελλάδα!

6) Ελαστικά Σταθουλίδης: Βουλκανιζατέρ το οποίο βρίσκεται στη Ξάνθη και μας προμηθεύει πάντοτε με τα κατάλληλα ελαστικά, τα οποία αποτελούν πλέον τον σημαντικότερο τομέα στην μηχανοκίνηση τόσο από θέμα ασφάλειας όσο και σε φάση ανταγωνισμού εντός της πίστας!