Σχολή Οδηγών Συμεωνίδης Συμεών: Καλή προετοιμασία = όμορφο και ασφαλές ταξίδι

Ο εκπαιδευτής της Σχολής Οδηγών Σίμος Συμεωνίδης, με το δικό του στυλ, την εμπειρία του αλλά και την δυνατότητα να δώσει στους μαθητές του αλλά και στους φίλους συμβουλές που πραγματικά σώζουν ζωές.

«Μην ξεχνούμε ότι πλέον τα Σαββατοκύριακα τα μικρά σύντομα ή μακρυνά ταξίδια είναι η μόνη χειμερινή διέξοδος με δεδομένο ότι οι ανάπαυλα του καλοκαιριού και των εκλογών μας αποσυντόνισαν λίγο και οι περισσότεροι συμπολίτες μας «έπεσαν» με ένταση στις δουλειές τους.

Ο εκπαιδευτής οδηγών Σίμος Συμεωνίδης απλά, λιτά και κατανοητά δίνει την απαραίτητη βαρύτητα στην ασφάλεια και την απόλαυση της οδήγησης.

Διαβάστε λοιπόν τι λέει στο σύντομο σημείωμά του.

«Έρχεται Σαββατοκύριακο και ετοιμάζεσαι για διήμερο; Ας προετοιμαστούμε για ένα τέλειο ταξίδι με ασφάλεια!

Σιγουρευτείτε ότι λάμπουν όλα τα φώτα, τα φρένα είναι σε άψογη κατάσταση και τα ελαστικά σας είναι πρόθυμα για περιπέτεια!  Σημαντικό να ελέγξεις και τα υγρά του αυτοκινήτου, αλλά και στον εξοπλισμό σου!

Η ασφάλεια είναι πάντα in-style! Προσέξτε να έχετε τη ζώνη ασφαλείας πάντα σφιγγόμενη – είναι το πιο hot αξεσουάρ της σεζόν!

Αφήστε τα κινητά στην τσάντα και τα χέρια στο τιμόνι! Η πίστη στο ρεύμα του δρόμου είναι πάντα πιο cool από μια selfie!

Φροντίστε για εσάς και τους συνεπιβάτες σας. Το ταξίδι είναι ομαδικό project, όχι μόνο στο χάρτη, αλλά και στην ασφάλεια!

Τώρα, είστε έτοιμοι για ένα αξέχαστο ταξίδι με στυλ και ασφάλεια! Αναμένουμε τις φωτογραφίες σας από τον δρόμο»!

Θα βρείτε την Σχολή Οδηγών Σίμου Συμεωνίδη στην  28ης Οκτωβρίου 32 & Ηρώων 19, Ξάνθη και απαντά στα τηλέφωνα 2541064929 –  2541021214 ή στο eimail:symewnidisl@gmail.com

Καλή εκπαίδευση και όμορφα ταξίδια.