Σιδηροδρομικός Σταθμός Ξάνθης, ακόμη ένα περιουσιακό στοιχείο των πολιτών, στα «σκουπίδια» της λήθης

 

Δυστυχώς, για μία ακόμη φορά το αδυσώπητο, ανελέητο, αναίσθητο Ελληνικό Κράτος καταστρέφει με την ανικανότητά του περιουσιακά στοιχεία, όπως ο Σταθμός των τραίνων στην Ξάνθη, των πολιτών, οι οποίοι πλήρωσαν πανάκριβα τα πολιτικά παιγνίδια και την σπατάλη στην πλάτη τους.

Ένα κτίριο που κρατιέται όρθιο μόνο από τύχη γιατί και η συντήρηση αλλά και η αχρηστία του οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην κατάρρευση του, όπως και τα όνειρα των πολιτών που πλήρωναν και πληρώνουν από το υστέρημά τους τον Ο.Σ.Ε.

Έναν Οργανισμό που όπως αποδείχθηκε εκτός από σπάταλος είναι και εκτελεστής των πολιτών που τολμούν να ταξιδέψουν με τα σαρακοφαγωμένα τραίνα του που και αυτά είναι πληρωμένα από τον ιδρώτα του.

Ρωτήσαμε την υπεύθυνη στον Σταθμό αν προβλέπεται κάποια συντήρηση, αν υπάρχει μέλλον σε αυτό το κτίριο που ενώ δεν προσφέρει τίποτε στους πολίτες απασχολεί εργαζομένους οι οποίοι, παρόλο που δεν έχουν αντικείμενο ή αν έχουν είναι τόσο μηδενικό που δεν αγγίζει την κοινωνία της Ξάνθης, και είναι απορίας άξιο, πώς ο Ο.Σ.Ε. πληρώνει υπαλλήλους με τα χρήματα των πολιτών χωρίς να παράγουν έργο.

Μάλιστα, όταν ρωτήσαμε μία εργαζόμενη στον Σταθμό των τραίνων να μας πει πόσοι είναι οι εργαζόμενοι, η απάντηση δύστροπα και κακότροπα, ήταν ότι ο Ο.Σ.Ε. απαγορεύει να δίνονται πληροφορίες γενικώς και μας έκλεισε την πόρτα του γραφείου της το οποίο εννοείται ότι πληρώνουν οι φορολογούμενοι την ίδια, το γραφείο, την ζέστη της, την δροσιά της το καλοκαίρι.

Δυστυχώς και ο Σιδηροδρομικός Σταθμός Ξάνθης στα αζήτητα της λήθης και συ φορολογούμενε Έλληνα πλήρωνε για κάτι που δεν έχεις, αλλά ούτε ποτέ θα αποκτήσεις.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ