Μπορεί το πρόγραμμα για κάποιους υποψηφίους και εκλεγμένους να άλλαξε άρδην όμως, για αυτούς που ήδη ήταν εκλεγμένοι όπως ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λάγους και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, όχι μόνο δεν άλλαξε κάτι, αλλά αντίθετα η ευθύνη απέναντι σε αυτούς που τον ψήφισαν για μία ακόμη φορά είναι μεγαλύτερη και όπως μαθαίνουμε από τον ίδιο, «τρέχει και δεν φτάνει».
Ο λόγος είναι φυσικά ότι στην πολιτική του πορεία στον δήμο Αβδήρων δεν άλλαξε κάτι διότι τα ίδια καθήκοντα είχε πριν από την προεκλογική περίοδο και τα ίδια καθήκοντα συνεχίζει να έχει και τώρα μετεκλογικά.

Σε σχετικό μας ερώτημα ανέφερε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη το έργο με την τοποθέτηση πίλαρ στα λιμάνι ευθύνης του, όπου με αυτό το έργο τα σκάφη θα έχουν στην διάθεσή τους νερό και ρεύμα και δεσμεύθηκε ότι με το πέρας των εργασιών θα παραδοθεί στους χρήστες παρουσία και του δημάρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη, ο οποίος στηρίζει με θέρμη τις πρωτοβουλίες του Λιμενικού Ταμείου.
Επίσης, αυτή την περίοδο, επεξεργάζονται προτάσεις του Υπουργείου Ναυτιλίας προκειμένου να χρηματοδοτηθούν δράσεις και έργα στα λιμάνια και καταφύγια ευθύνης του καθώς επίσης βρίσκονται σε αναμονή των προγραμμάτων της Περιφέρειας από το ΕΣΠΑ και άλλα προγράμματα των αρμόδιων υπουργείων.

Όσο για τις Τεχνικές Υπηρεσίες, συνεχίζει την καθημερινότητα του στο αντικείμενο των Τεχνικών Υπηρεσιών.
Είναι δε σε εξέλιξη το έργο του καθαρισμού ρυακιών και καναλιών φυσικά με την στήριξη της αντιπεριφέρειας, σε μία προσπάθεια να προλάβουν πλημμυρικά φαινόμενα.

Ο Φ. Σταυρακάρας νοιώθει την ανάγκη μέσα από την «ΗΧΩ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ» να ευχαριστήσει όλον τον κόσμο που για μία ακόμη φορά στήριξε την υποψηφιότητα του και δεσμεύεται να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να καλυτερέψει η καθημερινότητα των συνδημοτών του που τον τίμησαν με την ψήφο τους
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ